Region

Svet

Prelepa Jelena Jovanović vratila se na muzičku scenu! Pesma - Radio! (VIDEO)

Publika je imala priliku da je upozna u jednom od muzičkih takmičenja. Pored muzičkog, ona je pokazala i veliki talenat u glumi. Prelepa Jelena Jovanović vratila se na muzičku scenu! Pesma "Radio"!  Pogledajte spot i poslušajte novu pesmu čiji je autor sama pevačica!

Prelepa Jelena Jovanović vratila se na muzičku scenu! Pesma - Radio! (VIDEO) Foto: FacebookPrvi put se pred kamerama pojavila u takmičenju "Zvezde Granda", ali je veću popularnost stekla nakon učešća u rijalitiju "Farma". Jelena je u "Farmi 5" započela turbulentnu vezu sa nekadašnjim odbojkašem Edinom Škorićem, koju su nastavili i posle rijalitija.

Šuškalo se čak i da je Jelena Jovanović u drugom stanju, ali ljubav je pukla dva meseca nakon završetka "Farme". Pevačica se nakon toga povukla i više se nije pojavljivala u javnosti.

Posle duže pauze Jelena Jovanović vraća se na muzičku scenu singlom „Radio“. Kako i sama kaže ova pesma je plod desetogodišnjeg iskustva kroz koje je imala prilike da se oproba u raznim žanrovima i pronađe svoj lični i umetnički izraz.

 

Potpisuje se kao autor pesme za koju je snimila i fenomenalan spot koji možete pogledati u nastavku:

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>