Lepota

Ljubav

Sephora 2019 praznična kolekcija

Otkrivamo vam kako da izaberete pravi poklon za svoju damu, čemu to nijedna dama neće odoleti, kako upakovati poklon i šta to žene smatraju idealnim poklonom. 

Sephora 2019 praznična kolekcija You tube / screenshot





Novogodišnji praznici donose radost, dobro raspoloženje, prazničnu atmosferu u domu kao i muziku, odličnu hranu, zimske mirise i ukuse, sneg a odnose jedino novac no svi se radujemo poklonima, svi ih volimo zar ne? 
Ako ne znate šta da poklonite svojoj devojci, ženi, sestri, majci ili koleginici... Dajemo vam predloge za poklone kojima nijedna dama neće odoleti.

Kao i svake godine, praznični setovi iz Sephore su razlog uzdisaja i želja žena širom Srbije ali ove godine se u njoj našlo skoro 80 proizvoda. Potpuno je neverovatno da u njoj nećete pronaći ono idealno. 
Od sitnica koje su i više nego praktične, preko kozmetičkih poklon paketa pažljivo osmišljenih tako da pokrivaju negu lica, kose, ruku, tela i stopala, pa sve do "all in one" setova šminke i čuvenih "advent" kalendara. 

Cene proizvoda se kreću od 300 pa do 5000 dinara, vi naravno možete kombinovati šta vam se dopada i šta vam odgovara, šta god da se nadje u vašoj korpi, nećete pogrešiti. 

U pomoć smo pozvali našu najpoznatiju beauty blogerku/You tube-erku Anu2cats koja je na ovu temu snimila video u kojem se nalaze svi proizvodi iz ovogodišnje Sephora kolekcije. Mi smo bili oduševljeni gledajući pa pozivamo i vas da se isto toliko oduševite. Ana je sve detaljno objasnila, čak je navela i cene pojedinačnih proizvoda tako da... U 35 minuta stale su sve novogodišlje ideje.


 



 

Viber

Autor: Susnyarusa
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>