Lepota

Ljubav & Sex

Tršavice ponovo u modi! Povratak frizure iz 80-ih!

Tršavice ponovo u modi! Ukoliko ste ljubitelji talasaste kose ova vest će vas obradovati, minival je ponovo in! Nakon povratka trendova iz 90-ih godina, red je došao i na 80-te. Povratak frizure iz 80-ih!

Tršavice ponovo u modi! Povratak frizure iz 80-ih! Screenshoot/Instagram
Nakon povratka trendova iz 90-ih godina, red je došao i na 80-te. Vreme je da ravne frizure zamenite onim talasastim. Ova sezona će biti u znaku kose sa dosta volumena. 

 

U salonima širom sveta ponovo je aktuelna ponuda izvođenja tehnike stilizovanja kose, poznatija kao minival. 

 
Tokom 80 godina malo ko je uspeo da odoli ovoj frizuri, a čini se da će tako biti i ove godine. Na modnim revijama mnogih dizajnera, modeli su nosili upravo ovakvu frizuru, a ni poznate dame joj nisu odolele. 
 

Vitamin E, od njega kosa raste kao luda! Može se koristiti na 3 načina!

Seda kosa? Unosite dovoljno ovih vitamina i nećete osedeti!


 

Ekspert za kosu, Karina Džekson, kaže da je ovakva frizura ponovo apsolutni hit. Minival, ali sa malim izmenama sad izgleda dosta prirodnije, a i sama tehnika izvođenja je napredovala, pa se kosa ne oštećuje. 

Njen savet je da pre nego što se odlučite za ovaj proces, dobro razmislite, jer će nakon njega kosa ostati kovrdžava nekoliko meseci. Ona kaže da ova frizura ne stoji dobro svima, zato pre odlaska kod frizera prvo sami uvijte kosu kako biste videli da li ste zadovoljni kako vam stoji ili ne. 

Još tekstova o nezi i lepoti možete pročitati OVDE.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still

Povezane vesti:


>