Style

Ljubav & Sex

Viktorija Sikret na ivici propasti: Revija neće biti održana!

Viktorija Sikret na ivici propasti! Prvi put posle 24 godine čuvena revija neće biti održana! Čelni ljudi ove kompanije su potvrdili da ove godine nećemo uživati u modnom spektaklu...

Viktorija Sikret na ivici propasti: Revija neće biti održana! Screenshoot/InstagramOd 2001. ovaj modni šou se održava svake godine. Prva u nizu revija je imala 12 miliona gledalaca, dok je prošle godine Viktorijine anđele pratilo samo 3,3 miliona. Zbog daleko manjeg interesovanja nego ranije odlučeno je da revija ove godine ne bude održana.

 
Ova godina je bila teška za brend. U proteklim mesecima su se nekoliko puta našli na meti kritika. Brodolom je krenuo posle skandaloznih izjava tadašnjeg direktora marketinga, koji je rekao da žene sa viškom kilograma nisu pogodne za ovaj brend.

Ovo je naišlo na veliku osudu javnosti, a mnogi su im zamerili da ne prikazuju ni malo različitosti i da promovišu nezdravo mršave devojke. Iako su pokušali da promene taktiku, angažovanjem prvog plus sajz modela, ipak im nije pošlo za rukom da poprave utisak.

Ostaje nam da vidimo da li će uspeti da se izvuku iz ovog teškog perioda ili je ovo zaista kraj jedne modne ere.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Mondo


>