Region

Svet

Laki: Dara je gospođa kojoj ističe rok trajanja

Pevačica Dara Bubamara nedavno je dala intervju za jedan nedeljni časopis u kome je indirektno svog bivšeg supruga Lazara Dugalića nazvala "iskompleksiranom budalom i kretenom".

Laki: Dara je gospođa kojoj ističe rok trajanja



Iznerviran njenom izjavom Laki je odlučio da se revanšira svojoj bivšoj supruzi i direktno odgovori na njene prozivke.

"Puko mi je film, zato sam rešio da zamolim Radojku da me više ne uzima u u usta. Ni po dobru, ni po zlu"- rekao je oštro Laki uz napomenu da je Dara malo pobrkal stvari i da je ona ustvari ona ta koja je puna kompleksa.

"Ako ćemo realno, nema iskompleksiranije osobe od nje. Pa ona je ta koja se samo pojavljuje u novinama kad ima da se pohvali i ispozira sa novim skupocenim satom, stanom ili automobilom. To njeno ponašanje je krajnje degutantno, naročito u zemlji gde narod jedva preživljava."

"Toliko je iskompleksirana da je svojevremeno slupala novog poršea isti dan kad ga je dobila, jer je mahala drugarici kako bi se pohvalila sa novim automobilom."

"Sve što zna, ja sam je naučio. Odveo sam je u Nemačku gde sam joj pokazao šta su to pravi brendovi. Kupovao sam joj stalno, ali se ne kajem zbog toga. Bila je samnom u najtežim trenutcima i to joj nikada neću zaboraviti."

Iako ga često proziva po novinama, Laki kaže da je stvarno srećan zbog njenog skladnog braka i smatra da je Dara imala sreću što je upoznala Milana.

"Mislim da je Milan dobar dečko. Iskreno ja naš brak ne pamtim po nekim lepim stvarima, a ako ćemo iskreno Dara nije ni približno tako seksi i vatrena kao što se pretstavlja. U krevetu nije ništa posebno. Srednje žalosno."

Laki je ipak očekivao da će ga Dara prozivati po novinama, tako da ga njena poslednja izjava nije mnogo iznenadila.

"Dara ima jednu veoma ružnu osobinu, a to je ogovaranje. Zapitajte se što je u svađi sa pola estrade. Saša Popović joj je bio prijatelj, a sada je odjednom najgori na svetu. Po meni treba imati obraza prema ljudima sa kojima si jeo za istim stolom. Nikako da se pomiri sa tim da je sada već baba-tetka. Misli da je Madona, a ustvari je gospođa u godinama, kojoj polako prolazi rok trajanja."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>