Region

Svet

Pomirile sa Dara Bubamara i Marina Tucaković! Zbog duga nisu razgovarale!

Pomirile su sa pevačica Dara Bubamara i tekstopisac Marina Tucaković! Zbog velikog duga nisu razgovarale! Rešile su da zaborave ružnu prošlost i da krenu u nove radne pobede.

Pomirile sa Dara Bubamara i Marina Tucaković! Zbog duga nisu razgovarale! Screenshoot/Instagram
Nakon optužbi tekstopisca da joj je pevačica ostala dužna preko 10.000 evra za album i javnih prozivki, Marina Tucaković i Dara Bubamara se opet druže i sarađuju.

Dara Bubamara i Marina Tucaković su zakopale ratne sekire nakon šest godina i ponovo su u ljubavi kao nekada. Naime, Marina je optužila je folk pevačicu da joj je ostala dužna oko 10.000 evra za devet pesama koje joj je uradila na albumu "Delete" iz 2013. godine.

Međutim, Dara ju je demantovala pravdajući se da joj je finansijski pomagala i poklanjala skupocenu garderobu. Ali okolnosti su sada drugačije jer su obe rešile da zaborave ružnu prošlost i zajedno krenu u nove radne pobede.

Marina je Bubamari napisala tekst za novu duetsku pesmu, koju će ona uskoro snimiti sa Slobom Radanovićem, s kojim se navodno tajno viđala.

- Pored saradnje koje su imale, bile su veoma bliske. Pre šest godina niko ne bi pomislio da će njih dve zaratiti, ali desilo se. Mnogo se spekulisalo o njihovoj svađi i nikome nije jasno zbog čega Dara nije htela da joj plati pesme, kad je već bila u mogućnosti. Odjednom su prestale da komuniciraju, a kad su mediji saznali za njihov sukob, nisu imale problem da jedna drugu izvređaju. Godinama nisu imale nikakav kontakt - otkriva izvor pomenutog i dodaje da je Bubamara kontaktirala Tucakovićevu kad je saznala za njenu bolest.

- Dara je ispala čovek, javila joj se i ponudila pomoć, kao što bi svaka normalna osoba tako postupila. Bila je sigurna da je Marina neće ostaviti bez odgovora jer je dobro poznaje. Tako su ponovo počele da se čuju, pa je iznenada došlo i do toga da ponovo počnu da sarađuju, iako je Marina odlučila da posao smanji na minimum - kaže ovaj izvor.

- Nas dve se nikada nismo svađale, sve je to malo prenapumpano. Ona mi je uradila fenomenalnu baladu i, svaki put kad je čujemo, obe plačemo. Zaista je jako emotivna i ne mogu da dočekam da je čujete. To je sve što mogu da kažem na ovu temu - rekla je pevačica za gorepomenuti list, dok je Marina bila nedostupna.

Podsetimo, obe su imale mnogo toga da kažu o onoj drugoj.

- Kako te nije sramota? Digla sam te iz mrtvih, na mojim pesmama si zaradila milione, kupila stanove. Pa dobro, šta je, tu je. Neke stvari, i da hoćeš, ne možeš da promeniš. Nije Dara jedina koja duguje, ima ih i previše. Neću da nabrajam. Neka radi ko šta hoće, što se mene tiče, ja sam čovek i umem da praštam. Zašto i njoj ne bih oprostila? Pa nije sve u novcu. Neke stvari i reči više bole od novca. Dara i ja smo se dobro slagale i privatno i poslovno, pružila bih joj ruku. O tom - potom, neka bude kako treba da bude. Ne razmišljam mnogo o tome, iskreno da vam kažem - izjavila je svojevremeno Marina Tucaković.

- Marina jeste zaslužna za mnoge moje hit pesme, ali i pre Marine imala sam velike hitove. Dakle, Dara nije vezana ni za Braju ni za Marinu, niti ne znam koje kompozitore. Ja sam u fazonu "ne diraj me, ne diram te", i ko me prvi dira, ja mu odgovorim. E sad, ja to više kažem na neki svoj ludi i duhoviti način, pravo u bubrege i onda im to zasmeta. Ne pogađa me ništa što komentarišu ljudi sa estrade, koji su samo grebatori naslovnih strana i koji su željni nekih natpisa u novinama preko mene. Marini sam platila sve. Šta ćemo da kažemo za sve ono što je, pored novca, dobijala od mene? - kazala je jednom prilikom Dara.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>