Ostalo

Smeno

Krcko Oraščić rasprodat! Otvoren novi termin za drugu predstavu!

"Krcko Oraščić" rasprodat! Zbog izuzetnog interesovanja za spektakularnu baletsku predstavu na ledu " Krcko Oraščić" prvaci ruske škole baleta izvešće je  dva puta u Beogradu. Otvoren novi termin za drugu predstavu!

Krcko Oraščić rasprodat! Otvoren novi termin za drugu predstavu! PromoPored prvobitnog termina 7. decembra u 20:30 časova od danas počinje prodaja ulaznica za izvođenje Krčka Oraščića na ledu u 18 časova. Karte su u prodaji na blagajnama Sava Centra, Tickets. Rs I DDTickets, kao i online na pomenutim sajtovima Tickets. Rs i DDTickets. Rs

Na čelu ove baletske trupe se nalazi umetnčki direktor Konstantin Rasadin, koji je ruski zaslužni umetnik i bivši solista čuvenog i svetski poznatog Marinski baleta, kao i školski drug Rudolfa Nurieva. On je učestvovao u predstavama zajedno sa Mihailom Barišnjikovim i Natalijom Makarovom. Ovo je prvi put u svetu da se pravi klasični balet, u klasičnim baletskim kostimima, izvodi na klizalištu koje se postavlja na samoj sceni pozorišta i opera.

U Baletu na ledu su u različitim periodima učestvovali višestruki svetski i evropski prvaci u umetničkom klizanju, kao i olimpijski šampioni Ljudmila Belousova, Oleg Protopopov, Aleksej Ulanov, Ljudmila Smirnova...Oko 20 plesača imaju titule Majstora sporta Rusije zbog svojih pobeda na svim ruskim i međunarodnim takmičenjima u umetničkom klizanju.

Od 1995. godine, Balet na ledu iz Sankt Peterburga je izvođen na mnogobrojnim scenama operskih pozorišta a 7.12. će  dva puta " zalediti" veliku scenu Sava Centra. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>