Region

Svet

Koncert Perpetuum Jazzile pomeren za 28. mart!

Koncert "Perpetuum Jazzile" pomeren je iz tehničkih razloga sa 30. novembra 2019. pomera na 28. mart 2020.godine. Beogradska publika će ponovo uživati u snažnim ritmovima, bogatim harmonijama, pozitivnom energijom koji vrsni vokali iz Slovenije reprodukuju samo ljudskim glasom.

Koncert Perpetuum Jazzile pomeren za 28. mart! Foto: Irena Herak



Koncert "Perpetuum Jazzile" pomeren je iz tehničkih razloga sa 30.novembra 2019. pomera na 28. mart 2020.godine. Kupljene ulaznice za koncert u novembru mesecu su važeće za martovski koncert. Ukoliko nije moguće prisustvo ulaznice se mogu vratiti na prodajnim mestima OVDE i blagajne Sava Centra.


Perpetuum Jazzile je osnovan 1983.godine i već godinma nastupaju širom sveta, i prenose publici snažan zvuk koji mnogi ljudi ne očekuju od ljudskog glasa. Grupa je jasno razvila svoj scenski izgled i izraz, i praktično je pozicionirana uz vrhunske vokalne grupe iz svetske klase. Kako sami kažu kad glas postane instrument, a instrument postaje glas, čuje se puls ritmičke svežine i harmonične fuzije Perpetuum Jazzile-a. Na njihovom repertoaru su tipične brazilske bossa nove, sving, bliski sklad, funka, popa i gospela.

Organizator i članovi Perpetuum Jazzile se izvinjavaju na pomeranju koncerta i zahvaljuju na razumevanju.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>