Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 18. novembar 2019. godine!

Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 18. novembar 2019. godine, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 18. novembar 2019. godine! Svet Plus




Ovan 21.3.- 20.4.

Danas se povlačite u sebe. Izabraćete čitanje ili neki drugi hobi koji vas ispunjava. Ljudi u vašem okruženju delovaće vam dosadno i neinspirativno.

LJUBAV
Slobodni će imati previsoke standarde. Teško da će iko uspeti da zadobije njihove simpatije. Ako ste u vezi, sa partnerom ćete povesti zanimljiv razgovor koji će vas odvesti do cilja.

POSAO
Vaše želje na polju posla trenutno su nedostižne. To će i vama samima biti jasno, ali vas to ipak neće sprečiti da zamišljate o mogućnostima.

ZDRAVLJE
Osećate umor.


Bik 21.4.-21.5.

Danas niko neće uspeti da vam udovolji. Imaćete prevelika očekivanja, čak nerealne zahteve, pa će bliskim osobama biti teško da izađu na kraj sa vama.

LJUBAV
Ako ste slobodni, a postoji neko ko vam se dopada, potrudićete se da ostavite što bolji utisak na tu osobu. Zauzeti će uživati u partnerovoj pažnji.

POSAO
Smatraćete da ste više nego kompetentni da svoje poslovne obaveze izvršite na visokom nivou. Sa druge strane, moguće je da vas danas zabrine finansijska strana.

ZDRAVLJE
Proveravajte pritisak.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Bićete usmereni na bliske osobe i njihove potrebe. Potrudićete se da bas sve funkcioniše kako treba... 

LJUBAV
Ako ste u vezi, partner i vi ćete se lepo slagati. Odlično ćete se slagati na svim poljima. Slobodni će priželjkivati da im se nešto lepo dogodi.

POSAO
Posao vas danas neće mnogo zanimati. Svoje vreme i zalaganje utrošićete na neke druge stvari koje vam se trenutno čine bitnijim.

ZDRAVLJE
Dobro ćete se osećati.


Rak 22.6. - 22.7.

Ovaj dan ćete potrošiti na sve one stvari dosadne prirode koje ste već morali da odradite, ali koje ste zanemarivali već duže vreme.

LJUBAV
Ako ste u vezi, odnos sa voljenom osobom danas ćete staviti u drugi plan. Slobodni će biti okupirani raznim stvarima, ali ne i ljubavnim životom.

POSAO
Posao koji vam je zadavao muku, mogao bi da se lagano završi i to veoma pozitivno po vas.

ZDRAVLJE
Stomak vam je osetljiv.


Lav 23.7.- 22.8.

Danas ćete pre svega hteti da se odmorite i opustite. Uživaćete u društvu porodice i drugih bliskih osoba. Želite neko veće okupljanje...

LJUBAV
Ako ste slobodni, delovaćete vrlo spontano, a istovremeno ćete biti šarmantni i duhoviti, pa ćete sigurno skrenuti pažnju na sebe. Zauzeti će održavati harmoniju u svojoj vezi.

POSAO
Vaše poslovne zamisli za sada se mogu činiti neprimenjivim, međutim, vi ćete strpljivo čekati na pogodan trenutak da ih realizujete.

ZDRAVLJE
Hronični bolesnici bi trebalo da ozbiljno shvate svoje tegobe.


Devica 23.8. - 22.9.

Današnji dan želećete da provedete u miru i tišini. Iako ćete dobiti poziv za izlazak, vi ćete se opredeliti za kućnu varijantu.

LJUBAV
Ako ste slobodni, možda ćete razmišljati o bivšoj ljubavi, ali vam zapravo neće smetati što ste trenutno sami. Zauzeti neće imati nikakvih problema u odnosu sa voljenom osobom.

POSAO
Moguće je i da ćete brinuti oko nekih svojih zaduženja koja morate u kratkom roku da izvršite.

ZDRAVLJE
Izbegavajte dugo sedenje.



Vaga 23.9. - 22.10.

U prvom delu dana bićete vrlo napeti. Osećaćete se kao loše. U večernjim satima naći ćete način da se opustite.

LJUBAV
Bez obzira da li ste slobodni, ili u vezi, danas ćete teško naći vremena za ljubav. Moguća su razna prijatna iznenađenja, bez vaše inicijative.

POSAO
Nekako ćete uspeti da se izborite sa poslovnim obavezama i svojim, ali i tuđim. Puno odgovornosti biće na vama i to vam se neće svideti.

ZDRAVLJE
Povedite računa o ishrani.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Vaše želje činiće se teško ostvarivim. Današnji dan iskoristite tako što ćete privremeno zaboraviti probleme.

LJUBAV
Slobodni se mogu zainteresovati za osobu kojoj je karijera važnija od ljubavi. Oni koji su u vezi, u večernjim satima lepo će se provesti.

POSAO
Bićete nedovoljno fokusirani na posao da biste danas uspeli da postignete zapaženije rezultate. Sa druge strane, mogući su neočekivani dobici.

ZDRAVLJE
Ne preterujte sa šećerom.


Strelac 21.11.- 21.12.

Današnji dan neće ponuditi dovoljno da bi opravdao optimizam koji će vas pratiti sve vreme. Osećaćete unutrašnji spokoj.

LJUBAV
Ukoliko ste slobodni, sećaćete se nekih predhodnih veza koje su se loše završile. Zauzeti će se fokusirati na partnera i želeće da ga usreće na sve načine.

POSAO
Izbegavajte neprijatne razgovore sa nadređenima. U radu ćete biti skoncentrisani, međutim, faliće vam vremena da dovršite sve predviđene obaveze.

ZDRAVLJE
Mogući problemi sa stomakom.


Jarac 22.12.- 19.1.

Imaćete najbolje namere, međutim, okolnosti će zahtevati da se prema svojoj okolini postavite oštrije nego što ste želeli.

LJUBAV
Ako ste u vezi, partner će primetiti da je sa vama danas lakše biti prijatelj nego ljubavnik. Slobodni se neće puno obazirati na one koji bi želeli da ih osvoje.

POSAO
Biće puno toga što biste vi uradili drugačije nego vaše kolege. Ipak, shvatićete da su za opšte dobro kompromisi sa vaše strane neophodni danas.

ZDRAVLJE
Čuvajte se prehlade.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Danas ćete se najbolje provesti ako se zatvorite u sebe i posvetite se oblastima života za koje znate da mogu samo pozitivno da se odraze na vaše raspoloženje i zdravlje.

LJUBAV
Ukoliko ste slobodni, postoji mogućnost da vas kontaktira osoba prema kojoj nikada niste bili ravnodušni. Zauzeti će biti malo romantičnije raspoloženi od svog partnera.

POSAO
Ovo će biti prilično loš dan kada su finansije u pitanju. Smanjite svoje potrošačke potrebe. I svakako izbegavajte velika ulaganja.

ZDRAVLJE
Osetljivo vam je grlo.

Ribe 20.2.- 20.3.

Danas će se mnogo toga očekivati od vas, a vi ćete se osećati nespremno da se uhvatite u koštac sa svim obavezama...

LJUBAV
Imaćete osećaj da se vaše i partnerove želje ne poklapaju. Izbegavajte razgovore na teške teme. Ako ste slobodni, moguć je susret sa osobom iz prošlosti.

POSAO
Retko sa kim od saradnika ćete uspeti da se usaglasite oko rada na važnom projektu. Sa jednom istaknutom osobom, pronaćićete zajednički jezik.

ZDRAVLJE
Dobro.

MESEČNI HOROSKOP
NEDELJNI HOROSKOP

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>