Lepota

Ljubav & Sex

Ovaj način ishrane je zaslužan za vitku figuru i blistav ten kraljice Leticije!

Od kada je postala kraljica ne prestaje da intrigira i oduševljava javnost, kako svojim stajlinzima, tako i svojom figurom. Ovaj način ishrane je zaslužan za vitku figuru i blistav ten kraljice Leticije!

Ovaj način ishrane je zaslužan za vitku figuru i blistav ten kraljice Leticije! Screenshoot/InstagramKraljica Leticija se vrlo često nalazi na vrhu liste najbolje obučenih žena, mada moramo da priznamo da sa takvim telom može da obuče šta god želi i odlično će joj stajati.

 
Ona svoj izgled duguje redovnom vežbanju i zdravoj ishrani, a priznaje da nikada ne bi probala neku od dijeta koje obećavaju gubljenje kilogram u vrlo kratkom roku. Ona veruje u zdravu ishranu i da jedino ona daje prave i održive rezultate.


Hrani se po principima perikonove dijete u kojoj se preporučuju namirnice koje imaju protivupalna dejstva i tako osim što održavaju kilažu, vode računa i o dobrom stanju čitavog orgnizma.

 
Sve namirnice su dozvoljene u neograničenim količinama, a ključ ove dijete je u izbacivanju šećera, pa zato ostale namirnice možete da jedete koliko god želite. 

 

Najbolji frizerski trik za feniranje kose!


Poželjan je redovan unos ribe, voća i povrća, dok treba izbegavati sve što sadrži brašno, šećer ili zaslađivače kao što su hleb, žitarice, pečena hrana, voćni sokovi, testenina, pirinač i krompir.

Izbacivanje šećera iz ishrane rezultira i boljim stanjem kože. Kada je reč o vežbanju, kraljica Leticija redovno odlazi na treninge Zumbe, kao i joge i pilatesa.

Još tekstova o nezi i lepoti možete pročitati OVDE.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still

Povezane vesti:


>