Svet

Region

HBO uzvraća udarac 2020. godine novim serijama!

Televizija HBO pred kraj godine ispucala je svoje najjače oružje, serije “Watchmen” i “His Dark Materilas“. Posle više nego uspešne godine koju su obeležile poslednja sezona “Game of Thrones“, mada više je bila gledana nego što je bila dobra, i mini serija “Chernobyl“, bitka se nastavlja jer su se u striming igru ubacili novi igrači Apple TV+ i Disney+. HBO uzvraća udarac 2020. godine novim serijama!

HBO uzvraća udarac 2020. godine novim serijama! Screenshoot/Youtube



Disney+ kreće sa radom za dva dana, naravno kod nas neće biti dostupan, a Apple TV + već 10 dana uspešno funkcioniše, opet naravno ne kod nas, sa novim originalnim serijama među kojima su “The Morning Show” i “SEE“.

HBO za sledeću godinu pripremio je mnogo novih originalnih serija i filmova. Pored debitanata “The Outsider” po romanu Stivena Kinga, očekuje nas mnogo holivudskih zvezda poput Nikol Kidman i Hju Džekmena koji će biti zaštitna lica novog HBO programa.

Narednu godinu obeležiće povratak serije Succesion, Westworld treća sezona i Moja genijalna prijateljica druga sezona. Televizijski gigan će u maju predstaviti novu platformu pod nazivom HBO Max sa novim sadržajem i saradnjom sa još nekoliko kampanija. Najverovatnije da će Joker biti prvi veliki filmski naslov na ovoj striming platformi.

 

Prvi najavni trejler za 2020. je tu i evo šta ćemo sve gledati.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Deda Milorad

Povezane vesti:


>