Region

Svet

Sinan Sakić dobija spomenik u Loznici!

Pre nepunih godinu i po dana, nakon teže bolesti, preminuo je legendarni Sinan Sakić, a njegovi prijatelji, fanovi i sugrađani nisu ga zaboravili. Pevač Sinan Sakić dobija spomenik u Loznici!

Sinan Sakić dobija spomenik u Loznici! Screenshoot/InstagramPevačevi poštovaoci žele da se Sakiću podigne spomenik u njegovoj rodnoj Loznici kako bi mu i na taj način odali počast i zahvalili mu na svemu.

- Zahtev je predat u opštini i čeka se odobrenje. Ukoliko Sakićevi prijatelji dobiju dozvolu, spomenik u prirodnoj veličini kralja nekadašnjeg Južnog vetra trebalo bi da se radi sledeće godine. Biće postavljen u jednom lepom delu grada. Oni smatraju da on to zaslužuje kao neko ko je često finansijski pomagao narodu i svom gradu. Sinan svima mnogo nedostaje - kaže jedan pevačev prijatelj i dodaje da je njegova porodica i dalje neutešna:

"Sabina i deca osećaju veliku bol za njim. Koliko god da se nasmeje, ne prođe mnogo i odmah se rastuži. Bili su vezani, voleli su se i godinama su zajedno sjajno funkcionisali."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>