Style

Ljubav

Za ove znake horoskopa novac se lepi, a evo kako ostaju bez dinara!

Neki ljudi odlično raspolažu sa novcem, a neki troše bez razmišljanja i iz meseca u mesec se krpe do sledeće uplate na račun. Za ove znake horoskopa novac se lepi, a evo kako ostaju bez dinara!

Za ove znake horoskopa novac se lepi, a evo kako ostaju bez dinara! Svet PlusAstrolozi tvrde da na način na koji raspolažete novcem utiče i horoskop, a ovi znakovi su ozloglašene troškadžije.

Vaga

Vage uživaju u šopingu i često troše novac na stvari koje im uopšte nisu potrebne. Kada nešto žele, sklone su da bez razmišljanja na to potroše i više nego što bi trebalo i mogu, a zbog te navike se gotovo svakog meseca dovode do ivice bankrota.

Strelac

Strelci obožavaju izlaske i druženje, a u društvu su uvek prvi koji će častiti. Iako novac češće troše na druge nego na sebe, to najčešće rade bez razmišljanja o budžetu zbog čega često ostanu bez novca pre plate.Lav

Za razliku od Strelca, Lavovi novac obično troše isključivo na sebe, a vole da se časte i stvarima koje ne mogu da realno priušte. Spa tretmani, dizajnirana garderoba, putovanja... Osobe rođene u ovom znaku ne mare za svoj budžet i maksimalno uživaju u životu sve dok na naplatu ne sednu računi koje ne mogu da podmire. 

Blizanci

Blizanci su uglavnom jako spontani i ne razmišljaju na duge staze, što ih čini i najneodgovornijim horoskopskim znakom kada je u pitanju novac. Toliko su neoprezni s novcem da su u stanju da potroše celu platu za samo jedan i češće su u novčanim problemima u odnosu na druge horoskopske znake.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Žena


>