Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 13. novembar 2019. godine!

Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 13. novembar 2019. godine, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 13. novembar 2019. godine! Svet Plus





Ovan 21.3.- 20.4.

Bićete ozbiljni i odgovorni. Nastojaćete da današnji dan pametno iskoristite, pa ćete se verovatno pozabaviti nekim praktičnim stvarima.

LJUBAV
Zauzeti će biti strastveni i svadljivi. Slobodni će biti veoma privučeni jednom atraktivnom osobom, međutim, ulazak u vezu sa njom doneo bi im emotivno razočarenje.

POSAO
Vaši nadređeni, kao i kolege sa kojima radite, biće veoma zadovoljni vašim učinkom na poslu. Sa druge strane, možete imati manjih novčanih neprilika.

ZDRAVLJE
Obratite pažnju na simptome.


Bik 21.4.-21.5.

Danas ćete biti lepo raspoloženi. Svoje slobodno vreme posvetićete onim stvarima koje vas opuštaju i pričinjavaju vam zadovoljstvo.

LJUBAV
Ukoliko ste slobodni, privlačićete pažnju okoline. Uživajte, ali se ipak čuvajte slatkorečivih ljudi. Kod zauzetih će vladati romantična atmosfera u emotivnom odnosu i biće bukvalno na sedmom nebu.

POSAO
Na radnom mestu, ne očekuje vas puno toga zanimljivog, mada ćete imati dovoljno razloga da budete zadovoljni trenutnom situacijom, a očekuje vas još bolja.

ZDRAVLJE
Dobrog ste zdravlja.



Blizanci 22.5.- 21.6.

Ustaljenost i monotonija smetaće vam više nego inače, pa ćete poželeti da u svoju svakodnevicu unesete više sadržaja i učinite je uzbudljivijom. Imate toliko toga na raspolaganju...

LJUBAV
Ako ste slobodni, neće vam biti teško da zavedete osobu koja vam se već duže vreme dopada. Zauzeti će sa partnerom praviti planove za zajedničko putovanje, ili neku drugu aktivnost, a moguće čak i ozvaničenje veze.

POSAO
Rutinske radnje koje na poslu budete obavljali, mogu vam stvarati veliku nervozu. Tražićete način na koji biste mogli da ispoljite svoje kreativne sposobnosti.

ZDRAVLJE
Moguća je upala mišića, ne odstajte od vežbanja.


Rak 22.6. - 22.7.

Bićete lepo raspoloženi, komunikativni i druželjubivi. Na svoju okolinu ostavljaćete utisak mnogo pristupačnije osobe u odnosu na prethodnih nekoliko dana i to će vam doneti neke pogodnosti.

LJUBAV
Ako ste u vezi, vaš odnos sa partnerom karakterisaće nežnost, toplina i uzajamno razumevanje. Slobodni će uspeti da šarmiraju nekog ko im je sličan po temperamentu.

POSAO
Imaćete dobar odnos sa kolegama, naročito onima sa kojima dugo vremena radite. Sa druge strane, izbegavajte ulazak u velike poslovne rizike.

ZDRAVLJE
Uglavnom dobro.


Lav 23.7.- 22.8.

Bićete čudno raspoloženi i mnogo osetljiviji nego obično, što će izazvati da u toku dana više puta promenite mišljenje o nečemu što vam je jako bitno.

LJUBAV
Oni koji su u vezi, vodiće dinamične razgovore sa voljenom osobom, ali će uživati i u intimi. Slobodni će doživeti prijatan susret sa nekim ko je mlađi od njih ali to nije za duže staze.

POSAO
Neki projekat na kojem već duže vreme radite, može vas činiti nervoznim. Ipak, bićete motivisani potencijalnom zaradom koja bi značajno uvećala vaš budžet.

ZDRAVLJE
Zdravstveno stanje vam je relativno stabilno.


Devica 23.8. - 22.9.

Sve što danas budete radili ićiće vam od ruke, međutim, u drugom delu dana možete imati osećaj kao da ste zaboravili, ili prevideli nešto veoma važno. To će vas opterećivati!

LJUBAV
Slobodni će biti skloni flertu i ulasku u neobavezan odnos. Oni koji su u vezi, uživaće u zabavnoj i opuštenoj konverzaciji sa partnerom, ali ne i u ozbiljnijim razgovorima.

POSAO
Imaćete uspešan poslovni dan u kojem ćete biti u prilici da ostvarite neke nove saradnje. Ipak, nemojte svima u kolektivu otkrivati svoje ideje i planove jer biste zbog toga mogli vrlo brzo da zažalite..

ZDRAVLJE
Čuvajte se prehlade.
 


Vaga 23.9. - 22.10.

Danas ćete usporiti vaš uobičani ritam. Ispunićete samo one obaveze koje nećete moći da izbegnete, a ostatak dana ćete se odmarati i izležavati, što ste i zaslužili.

LJUBAV
Slobodni se mogu razočarati u svoju novu simpatiju. Ukoliko ste u vezi, partner će vam poklanjati puno pažnje, dok ćete vi prema njemu biti indiferentni.

POSAO
Neke saradnje u koje ste polagali puno nade, mogu se pokazati ne tako isplativim, dok će vam vaš rezervni poslovni plan doneti i više finansijskog uspeha nego što ste očekivali.

ZDRAVLJE
Mogući su bolovi u grlu.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Danas će svi želeti da se nađu u vašem društvu. Bićete popularni, ali i stidljivi. Čudno ćete se osećati povodom te količine pažnje koju ćete dobijati.

LJUBAV
Slobodni će biti skloni nesigurnim ljubavima i zabranjenim vezama što im kasnije može napraviti velike probleme. Zauzeti će u mnogo čemu moći da se oslone na podršku voljene osobe.

POSAO
Iako će vam na poslu većina saradnika biti naklonjena, neko ko je na višem položaju od vas može posumnjati u vaše kvalitete i suprotstaviti vam se.

ZDRAVLJE
Izbegavajte visokokaloričnu hranu, kao i onu koja je jako začinjena.


Strelac 21.11.- 21.12.

Moćićete da se oslonite na svoju intuiciju. Imaćete dobar predosećaj na osnovu kojeg ćete znati kako treba da se postavite u situaciji koju niste ranije iskusili.

LJUBAV
Ako ste u vezi, vašem partneru neće biti lako da zaključi šta mislite i kako se osećate jer ćete se potpuno zatvoriti u sebe. Slobodni mogu doživeti platonsku ljubav.

POSAO
Shvatićete da su vaša trenutna očekivanja po pitanju karijere pomalo nerealna. Ipak, to će imati pozitivan učinak na vas jer će vas motivisati da se više trudite i radite.

ZDRAVLJE
Imajte meru u jelu i piću. Vežbanje bi vam činilo dobro.


Jarac 22.12.- 19.1.

Dogodiće se određena promena u vašem načinu razmišljanja. Bićete otvoreni za tuđe predloge i želećete da steknete neko novo iskustvo. To će vam doneti dosta toga dobrog u budućnosti.

LJUBAV
Ako ste slobodni, možete saznati da je neko od vaših prijatelja zaljubljen u vas i to vas može rastužiti. Zauzeti će osećati više topline i ljubavi u kontaktu sa voljenom osobom.

POSAO
Ako radite u velikoj firmi, ili imate puno spoljnih saradnika, bićete vrlo zadovoljni situacijom na poslu, međutim, povedite računa kako baratate bitnim dokumentima.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Danas ćete se, pre svega, baviti pitanjima koja se tiču vaše karijere i društvenog statusa, dok ćete ljubav i emotivne odnose staviti u drugi plan.

LJUBAV
Ako ste u vezi, vaš partner se može osetiti zapostavljenim, pa vas očekuje ne naročito lagana atmosfera u ljubavnom odnosu. Slobodni pripadnici znaka će biti skloni vezama za jednu noć.

POSAO
Vaši stavovi i postupci obezbediće vam poslovno – finansijski uspeh. Ako ste u prethodnom periodu doživeli neprilike na radnom mestu danas možete značajno popraviti svoju poziciju.

ZDRAVLJE
Prištedite energiju za naredne dane.


Ribe 20.2.- 20.3.

U prvom delu dana bićete zaokupljeni poslom, dok ćete popodnevne sate posvetiti članovima porodice, a sve u pokušaju da se malo opustite.

LJUBAV
Slobodni neće pokazati interesovanje da se puno angažuju na ljubavnom planu. Oni koji su vezi, provešće mirno veče u društvu partnera.

POSAO
Nemojte se previše oslanjati na polovične informacije koje budete dobijali od kolega, već se vodite svojim radnim iskustvom i trudite se da ispunite sve ono što je do vas. Biće boljih dana.

ZDRAVLJE
Glavobolja.
 

Ishrana po zodijaku: Savršena hrana na tanjiru!

Oni lako postaju neprijatelji: Ovan, Blizanac, Lav, Devica, Škorpija...

Kakav ljubimac najviše odgovara vašem horoskopskom znaku!

Ishrana po zodijaku: Savršena hrana na tanjiru!

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>