Lepota

Ljubav

Vitamin E, od njega kosa raste kao luda! Može se koristiti na 3 načina!

Kad na jastuku ujutru nađemo brojne vlasi kose, moramo da nešto hitno preduzmemo. Tu je vitamin E! Od njega kosa raste kao "luda", a može se koristiti na 3 načina! 

Vitamin E, od njega kosa raste kao luda! Može se koristiti na 3 načina! Svet Plus



Kad na jastuku ujutru nađemo brojne vlasi kose, moramo da nešto hitno preduzmemo. Jedno od retkih lekovitih sredstava koje daje odlične rezultate je vitamin E, koji ima izvanredna antioksidativna svojstva. On štiti ćelije i kože i kose od oštećenja.

Vitamin E možete da koristite na 3 načina: u ishranu uvrstite njime bogate namirnice - spanać, brokoli, kikiriki, lešnik i maslinovo ulje. Zatim, dodajte vitamin E u maslinovo ulje i time namažite kosu, pa ostavite da stoji pola sata. Na kraju, operite kosu šamponom sa vitaminom E! Ovaj tretman će dati rezultate već za osam nedelja.

A, ako želite da popravite raspoloženje i smanjite osećaj teskobe, znajte da ishrana u tome ima veoma važnu ulogu, budući da stres povećava lučenje hormona koji izazivaju potrebu za šećerom i slatkišima. Na vašem stolu, zarad dobrog raspoloženja, trebalo bi da se nađe magnezijum, kojeg ima u semenkama bundeve, celim zrnima žitarica, blitvi, zelenoj salati; a zatim i kalcijum, koji sadrže mleko i mlečni proizvodi. 
 

Kako da imate savršene šiške tokom celog dana?!

Svaka treća žena ima problem! Evo zašto gube želju za s*ksom!

Seda kosa? Unosite dovoljno ovih vitamina i nećete osedeti!




 

Jelovnik protiv starenja! Usporite biološki sat!

Horoskop: Narednih 5 godina pratiće ih ludačka sreća!


Ako dobijete neodoljivu želju za slatkim, čokoladu zamenite bundevom, lešnicima, orasima ili nekim suvim voćem. Neka se riba nađe bar tri puta nedeljno na vašem jelovniku, jer vrste koje su bogate omega 3 masnim kiselinama, kao što su losos, sardela, skuša i tuna, obezbeđuju normalan rad mozga i učestvuju u proizvodnji serotonina, hormona sreće. 

Još tekstova o nezi i lepoti možete pročitati OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Lepa i srećna

Povezane vesti:


>