Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 12. novembar 2019. godine!

Dnevna doza Lune!  Ovna nešto neprestano iritira, Vage nemaju najbolji kontakt sa ljudima... Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 12. novembar 2019. godine, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 12. novembar 2019. godine! Svet Plus




Ovan 21.3.- 20.4.

Nešto će vas danas neprestano iritirati. Nije isključeno da usled nervoze i napetosti započnete žustru raspravu sa nekom bliskom osobom i izvučete na videlo gomilu nerasčišćenih stvari i problema.

LJUBAV
Ukoliko ste u vezi, partnerova podrška će vam značiti i više nego obično, međutim, ponašaćete se upravo suprotno. Slobodni će biti raspoloženi za flert i izlazak sa većim društvom.

POSAO
Neće vam biti po volji ali, u nekim stvarima ćete morati da se prilagodite mišljenju većine. Ipak, čini se da će vaši saradnici danas biti mnogo racionalniji od vas.

ZDRAVLJE
Može vas mučiti glavobolja.


Bik 21.4.-21.5.

U prvom delu dana bićete prilično uznemireni, mada verovatno ni sami nećete znati zbog čega se tako osećate. Kako dan bude odmicao bićete sve opušteniji pa se uveče čak možete i lepo provesti.

LJUBAV
Oni koji su u vezi, neće imati dobru komunikaciju sa partnerom. Slobodni će morati da se malo više potrude kako bi osvojili osobu koja im se dopada i nakoju misle već duži period.

POSAO
Vaši odnosi sa pojedinim kolegama mogu se naći na ispitu. Trudite se da odmeravate svoje reči i da taktizirate što je više moguće jer u suprotnom može dođi do svađe.

ZDRAVLJE
Budite aktivniji ili vam višak kilograma ne gine.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Čini se da ćete vi danas imati razumevanja za svakoga, ali teško da ćete zauzvrat dobiti isti tretman. Ne shvatajte lično tuđe reči i postupke i prihvatite da su neki ljudi jednostavno takvi kakvi jesu.

LJUBAV
Slobodni će se baviti prijateljstvima i sticanjem novih poznanstava. Ljubav neće biti njihovo interesovanje danas. Zauzeti će imati uglavnom skladan odnos sa partnerom.

POSAO
Velike poslovne planove koje ste vi i vaši saradnici imali u vidu moraćete da odložite na neko vreme. Sa druge strane, oni koji rade potpuno samostalno imaće mnogo više uspeha.

ZDRAVLJE
Možete imati oscilacije u krvnom pritisku.


Rak 22.6. - 22.7.

Okolnosti će od vas zahtevati da budete strpljivi i taktični. Iako ćete toga biti svesni, biće vam teško da igrate po tuđim pravilima i vaša nervoza će biti očigledna.

LJUBAV
Ako ste slobodni, može vam se udvarati osoba koja je već zauzeta. Oni koji su u vezi, usled brojnih obaveza neće moći da posvete dovoljno vremena svom partneru.

POSAO
Bićete uporni i odlučni da svoje poslovne zamisli sprovedete u delo i to bez da se prethodno konsultujete sa kolegama. U svojim namerama ćete uspeti ali samo jednim delom.

ZDRAVLJE
Mogući su neki hronični zdravstveni problemi.


Lav 23.7.- 22.8.

Stavovi okoline bitno će se razlikovati od vašeg načina razmišljanja. Činiće vam se da ste jedini sposobni da objektivno sagledate određenu situaciju.

LJUBAV
Slobodni će biti više raspoloženi za neobavezne odnose nego za ozbiljnu vezu. Zauzeti će se u izvesnoj meri ponašati kao da to nisu, pa je moguć manji sukob sa partnerom.

POSAO
U teoriji, vaše ideje će zvučati sjajno. U praksi, međutim, trenutne okolnosti na radnom mestu neće vam pružiti adekvatnu priliku da prikažete svoje umeće.

ZDRAVLJE
Nećete imati većih zdravstvenih problema.


Devica 23.8. - 22.9.

Pokušajte da koliko toliko uskladite svoje želje sa realnim mogućnostima kako biste izbegli bespotrebna razočarenja.

LJUBAV
Ukoliko ste u vezi, možete ući u verbalni sukob sa partnerom, međutim, strasti u vašem odnosu neće nedostajati. Slobodni će biti uspešni u zavođenju.

POSAO
Imaćete naklonost nadređenih i, uopšte, osoba koje su na visokom položaju. Nastojte da iskoristite to na pravi način. Na finansijskom planu moguća su iznenađenja, ne obavezno prijatna.

ZDRAVLJE
Reproduktivni organi su vam osetljivi.
 

Ishrana po zodijaku: Savršena hrana na tanjiru!

Oni lako postaju neprijatelji: Ovan, Blizanac, Lav, Devica, Škorpija...

Kakav ljubimac najviše odgovara vašem horoskopskom znaku!

Ishrana po zodijaku: Savršena hrana na tanjiru!





Vaga 23.9. - 22.10.

Vaše samopouzdanje će ojačati, pa nećete bežati od suočavanja sa izazovima. Biće vam jasnije šta treba da uradite kako biste ostvarili svoje namere.

LJUBAV
Ako ste u vezi, nećete se previše obazirati na partnerove potrebe. Slobodni će biti pomalo kruti u kontaktu sa drugim ljudima, pa im ne predstoji puno uspeha na ljubavnom planu.

POSAO
Imaćete velike poslovne planove, ali ćete isto tako biti spremni da se u potpunosti posvetite njihovom ispunjenju. Možete se nadati novčanom dobitku.

ZDRAVLJE
Dobro ćete se osećati.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Bićete optimistični, veseli i opušteni. Retko šta će moći da vas izbaci iz takta, ili da vam pokvari današnje lepo raspoloženje.

LJUBAV
Ako ste u vezi, verovatno ćete poželeti da svoj odnos sa partnerom osvežite nekim novim sadržajima. Slobodni će sa lakoćom zavesti osobu koja ih interesuje.

POSAO
Nećete imati baš najbolju koncentraciju kada su u pitanju vaše uobičajene radne dužnosti, međutim, vaša pojačana kreativnost može vam obezbediti uspeh na poslovnom planu.

ZDRAVLJE
Nećete imati nikakvih zdravstvenih problema.


Strelac 21.11.- 21.12.

Sreću ćete tražiti u kontaktu sa porodicom i bliskim osobama pred kojima možete da budete potpuno prirodni i opušteni.

LJUBAV
Ako ste u vezi, bićete vrlo strastveni što ćete pokazati u intimnim trenucima provedenim sa partnerom. Slobodni će zavoditi, ali će se opirati da i sami budu zavedeni.

POSAO
Posao će zahtevati da se malo ubrzate. Ukoliko se oslonite na verne saradnike i ne opterećujete nekim sitnicama, stići ćete da ispunite sve svoje dužnosti.

ZDRAVLJE
Zdravlje će vas dobro služiti.


Jarac 22.12.- 19.1.

Bićete nestrpljivi u svemu što budete radili, pa ćete napraviti i poneku grešku. Isto se odnosi i na vaše donošenje zaključaka koje će biti prevremeno.

LJUBAV
U kontaktu sa partnerom, pokazivaćete više interesovanja za iskren i otvoren razgovor nego za intimu. Slobodni se mogu sasvim neočekivano zaljubiti.

POSAO
Održavaćete dobre odnose sa kolegama, što će vam ulivati sigurnost i pružiti priliku da se oslonite na njih u onim segmentima posla u kojima ste nedovoljno iskusni.

ZDRAVLJE
Zdravlje će vas dobro služiti.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Dan pred vama ne donosi vam puno događaja. Uglavnom će se sve svoditi na vaše svakodnevne i uobičajene aktivnosti i dužnosti.

LJUBAV
Ako ste u vezi, vaš odnos sa partnerom biće veoma skladan. Slobodni se mogu interesovati za osobu koja im šalje zbunjujuće signale.

POSAO
Vaša veća angažovanost na radnom mestu neće proći neprimećeno. Može se desiti da vam nadređeni ponudi povišicu, ili bolje radne uslove.

ZDRAVLJE
Dobro ćete se osećati.


Ribe 20.2.- 20.3.

Danas ćete se po svim pitanjima osećati bolje nego prethodnih dana. Svojim stavom i ponašanjem osvajaćete naklonost svih sa kojima se susretnete.

LJUBAV
Ako ste u vezi, prijaće vam da zajedno sa partnerom odete u pozorište, ili bioskop. Slobodni će bez napora šarmirati osobu koja im se dopada.

POSAO
Vaši poslovni planovi za naredni period biće pomalo grandiozni, ali ne i neostvarivi. Možete imati uspeha čak i u igrama na sreću.

ZDRAVLJE
U večernjim satima možete imati glavobolju.

MESEČNI HOROSKOP
NEDELJNI HOROSKOP

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>