Zadruga

Parovi

Miljana Kulić uputila strašne uvrede na račun Janjuševe ćerke! (VIDEO)

Miljana Kulić uputila strašne uvrede na račun Janjuševe ćerke! Nezapamćeni haos u rijalitiju "Zadruga 3"! Janjuš divljački nasrnuo na cimerku, jedva su ga obuzdali. Kulićevu to nije zaustavilo, nastavila je sa provokacijama...

Miljana Kulić uputila strašne uvrede na račun Janjuševe ćerke! (VIDEO) Screenshoot/Youtube




Sinoć je, dok su u toku bila "Pitanja novinara" Miljana Kulić isprovocirala Marka Janjuševića Janjuša rečima upućenim na račun njegovog petogodišnjeg deteta. Naime, rekla mu je da njegova ćerka treba oralno da ga zadovolji, zbog čega je Janjuš pobesneo kao nikada do sada, te je nastao haos kakav se ne pamti u rijalitiju "Zadruga". 

Janjuš je hteo da se obračuna sa njom, ali je gomila zadrugara uspela da ga spreči u tome. Na kraju je samo psovao govoreći da će se obračunati sa njom posle rijalitija i da će da učini sve što je u njegovoj moći da joj boravak u "Zadruzi 3" učini što težim.

"Je*aću joj mamicu, niste svesni, uništiću joj život. Je*aću vam majku svaki dan. I mamu i tatu, sve!"  

Miljanu ni to nije zaustavilo, već je glasno nastavljala:

"Popu*i sam sebi prekosutra!" 

"Svaki dan ću da je maltretiram ganatujem životom! Ja ću za svoje dete da ubijem!" , urlao je Janjuš. .

Lepi Mića je pokušavao smiri situaciju: 

"Smirite se molim vas, nemojte da idete pred produkciju! Nemojte to da radite, bice sve u redu!"


Janjuš je i dalje vikao govoreći da ne može da igra takav rijaliti i da ne želi to, vidno uzrujan i povređen Miljaninim rečima.

"Sve si u pravu, i treba, neka si joj sve rekao. Nemam opravdanja za nju više" , rekla mu je Marija bez izgovora kojim bi opravdala ćerku, na šta joj je Janjuš odgovorio da je sramota i dno dna to što se desilo, posle svega što je učinio za nju.




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>