Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 10. novembar 2019. godine!

Dnevna doza Lune! Sloboni Ovnovi su danas skloni ljubomori, Vage bi trebalo da se oslone na nečije savete... Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 10. novembar 2019. godine, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 10. novembar 2019. godine! Svet Plus

Ovan 21.3.- 20.4.

Bićete tvrdoglavi i svojeglavi. Pošto nećete nikome dozvoliti da vam se meša u život, oglušićete se i na one savete koji bi vam itekako koristili.

LJUBAV
Ako ste u vezi, sa partnerom ćete se dosta dobro slagati. Slobodni će biti skloni ljubomori jer će saznati da postoji još neko ko se interesuje za osobu koja im se dopada.


POSAO
Na poslu ćete sve svoje dužnosti obavljati u zadnji čas, pa se vrlo lako može desiti da vam poveći deo obaveza ostane za sutrašnji dan.

ZDRAVLJE
Dobro.


Bik 21.4.-21.5.

Imaćete utisak da se niste dovoljno zauzeli za ostvarenje svojih želja i ciljeva. Bićete isuviše strogi prema sebi, međutim, ovakvo vaše razmišljanje neće potrajati.

LJUBAV
Ako ste u vezi, imaćete previsoke zahteve koje vaš partner neće moći da ispuni. Slobodni će na okolinu ostavljati utisak nadmene osobe.

POSAO
Stanje vaših finansija biće stabilno, ali ćete u poslu morati da pokažete više spremnosti za kompromis. Po mnogim pitanjima nećete biti u pravu.

ZDRAVLJE
Glavobolja.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Bićete nespretni i reagovaćete nepromišljeno. Sve vreme će vam se činiti da nešto radi protiv vas, a u stvari ćete sami sebi stvarati probleme.


LJUBAV
Slobodni predstavnici znaka će biti stidljivi u prisustvu osobe koja im se sviđa. Zauzeti će imati miran i ne naročito interesantan dan na ljubavnom planu.

POSAO
Koliko god se trudili, danas nećete postići mnogo na polju posla i karijere. Novčani dobitak, koji će biti veći od očekivanog, popraviće vam sliku o ovom danu.

ZDRAVLJE
Mogući problemi sa zubima.


Rak 22.6. - 22.7.

Neće vam biti potreban specijalan razlog da biste se lepo osećali. Optimizam vas neće napuštati ni kada se budete našli u nekim izazovnim situacijama.

LJUBAV
Ako ste u vezi, sa partnerom ćete se čas svađati čas miriti. Slobodni će se naći na meti nekolicine udvarača. Jedna crnokosa osoba privući će njihovu pažnju.

POSAO
Ukoliko budete spremni da se prilagodite tuđim uslovima, moći ćete da sklopite jednu stabilnu i dogotrajnu poslovnu saradnju sa veoma uticajnim osobama.

ZDRAVLJE
Vodite računa o ishrani.Lav 23.7.- 22.8.

U intelektualnom smislu, bićete veoma nadahnuti, međutim, nećete nailaziti na adekvatne sagovornike koji bi mogli da razumeju vaše ideje.


LJUBAV
Ako ste slobodni, može se desiti da se baš danas zaljubite. U svakom slučaju, predstoji vam lep dan na ljubavnom planu. Zauzeti će biti posesivni i ljubomorni.

POSAO
Sve ono na šta ste sa sigurnošću računali, pretiće da se izjalovi. Sa druge strane, poslovni kontakt koji ste nedavno ostvarili doneće vam višestruku korist.

ZDRAVLJE
Hronični bolesnici imače manjih problema.


Devica 23.8. - 22.9.

Nailazićete na prepreke koje će odložiti realizaciju vaših planova. Posvetićete se rešavanju nekih materijalnih pitanja u želji da se osećate sigurnim i zaštićenim.

LJUBAV
Zauzeti će voditi raspravu sa partnerom uzrokovanu njegovim nepoverenjem. Slobodni mogu sresti osobu iz prošlosti koja im nije ostala u naročito lepom sećanju.

POSAO
Pojedine vaše kolege javno će se suprotstaviti vašim stavovima, međutim, vođeni iskustvom, vi ćete biti uporni da dati posao izvršite po “proverenom receptu”.
 

ZDRAVLJE
Bolovi u kostima.
 

Ishrana po zodijaku: Savršena hrana na tanjiru!

Oni lako postaju neprijatelji: Ovan, Blizanac, Lav, Devica, Škorpija...
Vaga 23.9. - 22.10.

Pridavaćete preveliki značaj činjenici da niste svima omiljeni. Iako ćete se sa pojedinim osobama vrlo lepo slagati, opterećivaće vas oni vaši odnosi koji nisu tako skladni.


LJUBAV
Ako ste u vezi, ovaj dan će vam proći u znaku prepirki sa partnerom, ali i pojačanih strasti sa obe strane. Slobodni će imati priliku za uzbudljivu avanturu.

POSAO
Oslonite se na savete koje će vam dati starije i iskusnije kolege. Povedite računa kako baratate novcem i ostalim materijalnim vrednostima.

ZDRAVLJE
Nekim pripadnicima znaka alkohol uopšte ne prija.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Bolje ćete se provesti ako donekle prikrijete svoja prava osećanja i stavove. Pažljivo birajte reči i ne suprotstavljajte se onima od kojih na neki način zavisite.

LJUBAV
Ukoliko ste u vezi, sa partnerom ćete se lepo slagati sve dok budete izbegavali teme koje se tiču finansija. Slobodni će više ceniti drugarske nego emotivne odnose.

POSAO
Vodite računa da ne nasednete na prazna obećanja. Sada nije trenutak da pravite nagle zaokrete u poslu i karijeri. Budite racionalniji kada je novac u pitanju.

ZDRAVLJE
Dobro.Strelac 21.11.- 21.12.

Danas ćete svoje istomišljenike nalaziti među prijateljima, dok će vam odnosi sa članovima porodice biti ispunjeni nerazumevanjem.

LJUBAV
Ako ste slobodni, više osoba će vam indirektno staviti do znanja da im se dopadate. Zauzeti će teško moći da usklade svoje mišljenje sa partnerovim.

POSAO
Iskoristićete to što vas na poslu podržavaju osobe od autoriteta, pa ćete se otvoreno suprotstaviti pojedinim kolegama koji sebi daju previše za pravo.

ZDRAVLJE
Ishranu treba u potpunosti promeniti.


Jarac 22.12.- 19.1.

Ako vam ovaj dan neće biti specijalno naklonjen po nekim važnim pitanjima, nećete biti neraspoloženi. Već ćete pronaći način da sebi udovoljite.

LJUBAV
Ako ste u vezi, imaćete utisak da vam partner tera inat i namerno protivureči, međutim, nećete dozvoliti da vas to izbaci iz takta. Slobodni će se danas više baviti prijateljima.

POSAO
Može vam biti ponuđen jedan honorarni posao koji bi vam doneo brzu i veliku zaradu. Na stalnom zaposlenju neodgovornost pojedinih kolega stvaraće vam probleme.


ZDRAVLJE
Prekontrolišite krvnu sliku.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Okrenućete se nekim sporednim stvarima koje će vam pričinjavati zadovoljstvo i skrenuti vam pažnju sa problema sa kojima se suočavate u svakodnevnom životu.

LJUBAV
Slobodni predstavnici znaka neće biti raspoloženi da se angažuju ne bi li promenili svoj ljubavni status. Zauzeti će iskusiti privremeno zahlađenje u emotivnom odnosu.

POSAO
Nije preporučljivo da se danas upuštate u bilo kakve poslovne rizike, niti da prerano poklonite svoje poverenje novim saradnicima.

ZDRAVLJE
Moguća glavobolja.


Ribe 20.2.- 20.3.

Danas ćete po raznim pitanjima biti dosta pasivni. Moguće je i da će vam nedostajati više hrabrosti i odlučnosti da biste krenuli u akciju.

LJUBAV
Ako ste u vezi, bolje je da ovaj dan posvetite intimi nego da vodite neke ozbiljnije razgovore sa partnerom jer se nećete razumeti. Slobodni će se povući u sebe.

POSAO
Na poslu ćete biti suočeni sa brojnim obavezama koje će zahtevati brži tempo rada što vam danas nikako neće odgovarati. Novac ćete rasipati na gluposti.


ZDRAVLJE
Poroke svedite na minimum.

MESEČNI HOROSKOP
NEDELJNI HOROSKOP

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>