Region

Svet

Region

Serija Dug moru šesta epizoda: Da li se Olgina majka ubila? (VIDEO)

Da li je istinita legenda o moru koje uzima žrtve? Da li su za sva dešavanja kriva dva kamena sa znakom slovenskog boga Svaroga ili se razlozi nalaze među ljudima koji čuvaju svoje mračne tajne? Serija "Dug moru" šesta  epizoda, "Majka" biće emitovana u nedelju 10. novembra na Super Star kanalu u 21 čas i na RTS-u u ponedeljak 11. novembra sa početkom u 20 časova. Da li se Olgina majka ubila? 

Serija Dug moru šesta epizoda: Da li se Olgina majka ubila? (VIDEO) Promo
U predhodnoj epizodi:

Periša odlazi u Tivat, jer u Porto Montenegru ima sastanak sa Ćaletom od kojeg očekuje pomoć. Ali ne očekuje da će se pojaviti i Milutin. Ćale nagovori Milutina da odloži Periši dug. Zejova smrt odražava se na sve meštane.

Izazvani tim šokom i tugom, naši junaci počinju da se bave svojim životima... Renko želi da kaže Anđi da se zaljubio u Juliju, ali ga Anđa preduhitri i kaže da ide, jer među njima je velika razlika u godinama. Ipak, biva srećna kada Renko ipak legne pored nje u krevet. Šesta epizoda "Dug moru":

Olga i Julija dolaze za Beograd, smeštaju se u Olgin stan. Olgu sve više uznemiruju slike majke koju vidi i koja kao da joj priča šta se stvarno desilo. Na osnovu svega što vidi, Olga pomišlja da joj se majka ubila. Meštani zameraju Periši što je primio u kuću Milutina. Pop teško podnosi smrt sina Zeja i donosi pištolj kod Renka u kafanu, sa namerom da nešto učini. Pijanog Popa teše svi, ponajviše Anđa.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>