Region

Svet

Region

Biser Bojane 2: Premijera novih epizoda od 09. novembra!

U romantičnoj akcionoj komediji “Biser Bojane 2” sledi nastavak avantura dobro znanih junaka – Đorđa Popovića, njegovog oca Nikole i tetke Zorke, inspektora Rajka i njegove ćerke Lole, Matije, Sandre, Đovanija, kao i mnoštva atraktivnih mladića i devojaka, kajtera, koji obitavaju u kampu… Uz poznate likove, pojaviće se i nekoliko novih, kao i brojni debitanti iz Crne Gore i Srbije. Premijera novih epizoda od 09. novembra subotom od 21 čas.

Biser Bojane 2: Premijera novih epizoda od 09. novembra! Promo



Ekipa, u kojoj su Slaven Došlo, Vanja Nenadić, Andrija Kuzmanović, Aleksandar Radojičić, Jovana Gavrilović i Miona Marković, snimala je u Ulcinju, a ekipi se pridružila i Sloboda Mićalović, koja tumači lik inspektorke Čarne. Lik Čarne unosi dosta nemira među kriminalce, ali i policajce, jer je ona beskomprimisna u nameri da što savesnije obavlja svoj posao. 



Novih osam epizoda koje čine drugu sezonu serije “Biser Bojane” snimane su od juna do kraja avgusta ove godine na ulcinjskoj rivijeri (Adi Bojani, Solani, Velikoj plaži). Ova savremena priča o porodičnim odnosima, odrastanju i sazrevanju, obeležena je i tipičnim lokalnim humorom.

Druga sezona, sastavljena od osam epizoda, pored ljubavnih zavrzlama i zanimljivih melodramskih obrta, imaće i izraženiji krimi zaplet čiji su ključni pokretači kontroverzni biznismeni.

Glavne uloge igraju: Slaven Došlo, Vanja Nenadić, Mima Karadžić, Sloboda Mićalović, Andrija Kuzmanović, Aleksandar Radojičić, Jovana Gavrilović i Miona Marković. 

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>