Svet

Region

Bryan Adams bez fan pita, predgrupe i mesa u Beogradu!

Najpoznatiji kanadski roker i tvorac najlepših balada, Bryan Adams, nastupa u nedelju 10.novembra u 20 časova u Štark areni. Bez fan pita, predgrupe i mesa u Beogradu! Adams je prisutan na muzičkoj sceni čak 44 godine, tokom kojih je prodao preko 100 miliona nosača zvuka.

Bryan Adams bez fan pita, predgrupe i mesa u Beogradu! PromoAdams dolazi u Srbiju u okviru svoje aktuelne ’’Shine A Light’’ turneje, a fanovi se uveliko pripremaju za čuvene hitove – ’’Summer Of ’69’’, ’’Heaven’’, ’’Everything I Do, I Do It For You’’, ’’Cuts Like A Knife’’, ’’Have You Ever Really Loved A Woman?’’, ’’All For Love’’ po kojima je ova plavokosa zvezda poznata.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Arene, svim prodajnim mestima Ticket Visiona kao i online OVDE, a ono što je zanimljivo je da Bryan ne želi da ima fan pit kategoriju ulaznica, jer smatra da novac ne bi trebao da bude presudan u zauzimanju pozicije ispred bine.Adams takođe nema predgrupu, pa organizatori apeluju na posetioce da dođu na vreme na koncert koji počinje u 20 časova.

Bryan nije imao nikakve posebne zahteve prilikom svog boravka u Beogradu – s obzirom da je, kao i ceo njegov tim, vegan, poznato je da njegov ketering ne sadrži namirnice životinjskog porekla.

Jedino u čemu je bio izričit je da se u dvorani ne sme osetiti bilo kakav miris hrane.

Adams je prisutan na muzičkoj sceni čak 44 godine, tokom kojih je prodao preko 100 miliona nosača zvuka.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>