Region

Svet

Bora Drljača mesecima krio tešku bolest?! Operacija trajala 3 sata!

Bora Drljača mesecima krio tešku bolest?! Pevač je pre nekoliko dana hitno primljen u Urgentni centar. Operisan je je u jutarnjim satima, nakon čega je zadržan na odeljenju Prve hirurške bolnice. Operacija je trajala 3 sata!

Bora Drljača mesecima krio tešku bolest?! Operacija trajala 3 sata! Screenshoot/InstagramBora je dan pred operaciju došao u Urgentni zbog nesnosnih bolova i tek tada je objavio da je mesecima krio da je bolestan.

- Intervencija nije bila laka i potrajala je oko tri sata. Srećom, prošla je u najboljem mogućem redu jer se profesor Mirko Kerkez pobrinuo da sve bude profesionalno i bez greške odrađeno. Pored toga, Bora se dobro psihički pripremio za operaciju i slušao je savete lekara. On se već neko vreme žalio na bolove. Prvo je odbijao da ode na pregled, sve do trenutka dok mu zdravlje ozbiljno nije bilo ugroženo. Kad se javio lekarima, odmah je odlučeno da bude operisan - otkriva izvor iz bolnice i dodaje da je pevač samo članovima porodice rekao da je ozbiljno bolestan.

- Nije želeo da se zna kroz šta prolazi. O tome je pričao samo s porodicom. Kao da nije želeo da prihvati da je bolestan i non-stop je radio. Takođe je hteo da izbegne da ga ljudi sažaljevaju - završava izvor.

Ekipa Kurira posetila je Drljaču na odeljenju, ba' u trenutku kada se budio iz narkoze.

- Jao, jao... Ne mogu, spava mi se - promrljao je Bora, koji je sam u sobi i ima besprekornu negu.

Njegov doktor mu se obratio i rekao da je sve proteklo kako treba i da pod hitno mora na dijetu.

- 'Ajde, sve je super sada. Malo ćeš da probušiš i viljušku, ne samo kašiku, i bićeš mi kao nov. Da li je dogovoreno? - rekao je Kerkez, dok je Drljača samo klimnuo glavom i nastavio da spava.

On će u bolnici boraviti nedelju dana, nakon čega će biti pušten na kućno lečenje. Po savetu lekara, moraće da odlazi na terapije, a uz to i striktno će promeniti ishranu.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>