Style

Ljubav & Sex

Najpozantiji astrolog u Britaniji: Brak sklopljen u 2020. godini trajaće zauvek!

Kerolajn Faulkner, najpozantiji astrolog u Britaniji, kaže da zvezde nagovešatavaju da će 2020. godina biti najbolja za one koji reše da stanu na ludi kamen. Brak sklopljen u 2020. godini trajaće zauvek! Idealan dan za venčanje će biti 20.2.2020. godine. Broj dva označava stoičku i snažnu ženu koja ima jedinstvenu odlučnost i snagu.

Najpozantiji astrolog u Britaniji: Brak sklopljen u 2020. godini trajaće zauvek! Svet PlusNaredne godine će Saturn, Jupiter, Pluton, Mars i Mesec, ključne planete koje su simbol predanosti i emocionalne stabilnosti biti u istom znaku. 

Ovaj događaj se nije dogodio od 1960-ih godina, razdoblja poznatog i kao doba ljubavi.

Idealan dan za venčanje će biti 20.2.2020. 

U numerologiji broj dva označava stoičku i snažnu ženu koja ima jedinstvenu odlučnost i snagu.U astrologiji broj dva označava kuću bika, znak zodijaka kojim vlada planeta Venera nazvan po boginji ljubavi i lepote predstavljajući strpljivost, ustrajnost i predanost da se sačuva odanost i marljivo radi na izgradnji bračne zajednice koja će trajati, kaže Kerolajn i dodaje da će čitava 2020. biti naročito pogodno razdoblje za ulazak u veze koje će trajati zauvek.

Ova godina će biti godina napretka u svim aspektima.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still

Povezane vesti:


>