Region

Svet

Bora Drljača, nakon detaljnih pregleda, završio na operacionom stolu!

Pevač je danima unazad trpeo nesnosne bolove, zbog čega je u sredu ujutru završio u Urgentnom centru. Bora Drljača, nakon detaljnih pregleda, završio na operacionom stolu!

Bora Drljača, nakon detaljnih pregleda, završio na operacionom stolu! Screenshoot/InstagramPevač narodne muzike Bora Drljača (78) trenutno se nalazi na operacionom stolu. Drljača je danima unazad trpeo nesnosne bolove, zbog čega je juče ujutru završio u Urgentnom centru.

Pevač je u bolnici zadržan zbog detaljnih pretraga, a danas se Bora našao na operacionom stolu. Za sada nije poznato tačan razlog zbog kog je pevač završio na operaciji, ali je poznato da je Bora bio na odeljenju za gastroenterologiju.

Njegov dugogodišnji prijatelj i kolega Era Ojdanić juče je potvrdio saznanja da je Bora završio u bolnici.

- Tačna je informacija! On je otišao jutros u Urgentni centar, tamo ima lekare koji su njegovi prijatelji. Mora da izvrši kompletno ispitivanje, generalku! Hoće da ispita kako stoji sa zdravljem. Hoće da proveri i jetru i bubrege i bešiku i prostatu! Najviše je otišao zbog prostate. Sutra će da počne sa kompletnim analizama, ma biće on dobro - rekao je Ojdanić.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink.rs

Povezane vesti:


>