Svet

Region

Nakon 16 godina pauze Vil Smit i Melin Lorens u nastavaku filma-Bad boys for life!

Nakon 16 godina pauze Vil Smit i Melin Lorens u nastavaku filma "Bad boys for life"! Majk Lovri (Vil Smit) i Markus Burnet (Merin Lorens) na ulice Majamija se vraćaju 17. januar 2020. godine, za kada je zakazana svetska premijera filma.

Nakon 16 godina pauze Vil Smit i Melin Lorens u nastavaku filma-Bad boys for life! Screenshoot/Instagram



Nakon 24 godine od prve premijere i 16 godina od nastavka popularne franšize "Bad boys", glumci Vil Smit i Merin Lorens udružili su se još jednom kako bi snimili i treći deo filma "Bad boys for life".

Majk Lovri (Vil Smit) i Markus Burnet (Merin Lorens) na ulice Majamija se vraćaju 17. januar 2020. godine, za kada je zakazana svetska premijera filma.

Markus je konačno postao inspektor, a Majk se bori sa krizom srednjih godina. Njih dvojica će ponovo udružiti snage kada im albanski plaćenik, čijeg su brata ubili, obeća vrednu nagradu.

U novom trejleru koji je nedavno objavljen možemo videti da je film, kao i predhodni delovi, prepun scena sa brzim kolima i mnogo pucnjave.

"Juriću kriminalce do stote godine", tvrdi Smit u trejleru, a da li to znači da ovo ipak nije poslednji deo popularne triler-komedije - ostaje da saznamo!

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE

Pogledajte novi trejler:



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Mondo

Povezane vesti:


>