Style

Ljubav

Horoskop tvrdi da će im ljubav cvetati u novembru: Škorpija, Rak, Bik...

Jesen je već u punom jeku, a znak Škorpije vlada od kraja oktobra pa sve do kraja novembra. Ovaj mesec će naročito biti uspešan za ova tri znaka Zodijaka! Horoskop tvrdi da će im ljubav cvetati u novembru: Škorpija, Rak, Bik...

Horoskop tvrdi da će im ljubav cvetati u novembru: Škorpija, Rak, Bik... Svet Plus



Bik

Ovaj horoskopski znak ima puno razloga da se raduje u ovom mesecu! Zvezde su mu naklonjene i sada će vrlo jasno znati šta zaista žele.

Naročito će u vezi voditi razgovore kojima će razrešiti neke stare konflikte. 



Rak

Ima nekoliko teških nedelja iza sebe, te je novembar savršen period u kojem će im se konačno osmehnuti sreća. Probudiće u njima kreativni duh.

Najbolje je da tu energiju uložite u projekat koji će vam doneti prosperitet na poslovnom planu. Puno kretanja, te vremena provedenog na svežem vazduhu pomoći će vam da razbistrite misli, a i to čini dobro vašem telu.

 

Škorpija

U novembru će se sve vreti oko vas – u pozitivnom smislu. Na poslu ćete ostaviti dobar utisak, možda ćete čak napraviti veliki korak napred.

Za postignuti uspeh možete nagraditi sebe – na primjer, u obliku kraćeg putovanja s partnerom ili priušti sebi neku skuplju stvar koju odavno želite. I u ljubavi će u biti sve kao što ste priželjkivali.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still

Povezane vesti:


>