Region

Svet

Maja Berović objavila dva spota: Zmaj i Uloga! (VIDEO)

Pevačica Maja Berović je na svom YouTube kanalu objavila dva spota za pesme koje je uradila sa popularnim dvojcem Bubom Korelijem i Jala Bratom. U pitanju su pesme "Zmaj" i "Uloga" koje su imale dvadeset hiljada pregleda u roku od dvadeset minuta.

Maja Berović objavila dva spota: Zmaj i Uloga! (VIDEO) Screenshoot/Instagram



U pitanju su numere "Zmaj" i "Uloga" u kojima Maja đuska u trikoima kao Bijonse, odnosno "traži konobaru da sipa još jedno" u PVC kostimu u noćnom klubu.

Za pesmu "Uloga" muziku i tekst napisali su Jala Brat, Buba Corelli i Igor Buzov, a aranžman Marko Dragić Palbo. A, autor “Zmaja” je Jala Brat, uz istog aranžera.

Dugo sam razmišljala da li u jednom momentu da pustim obe pesme, ali sam se vodila onim da ne volim dugo da držim bebe u neizvesnosti jer svakodnevno dobijam pitanja o novim pesmama. Zato sam odlučila da obradujem fanove novim pesmam, te napravim potpuno neočekivani potez. Verujem da će publika uživati u pesmama, a naravno da jedva čekam da čujem utiske! – izjavila je Maja Berović.

Osim toga, spot za “Ulogu” snimljen je u Dominikanskoj Republici, gde je pevačica sa ekipim koja broju preko 20 ljudi boravila sedam dana.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>