Svet

Region

Hoakin Finiks progovorio o nastavku hit filma Džoker!

Režiser Tod Filips uradiće ono što glavni glumac bude želeo - da li ćemo gledati i drugi deo popularnog filma? Glumac Hoakin Finiks progovorio o nastavku hit filma "Džoker"!

Hoakin Finiks progovorio o nastavku hit filma Džoker! Screenshoot/Instagram



Hoakin Finiks, trenutno jedan od najpopularnijih glumaca, koji tumači lik Artura Fleka tačnije Džokera u istoimenom filmu, progovorio je o tome da li postoji mogućnost da bude i nastavka "Džokera".

Glumac je dao intervju za jedan američki časopis gde je pričao o svom liku koji je neuspeli komičar i postaje opasni ubica, a dao je odgovor i na pitanje da li će biti nastavka popularnog filma.

"Mnogo pre nego što je pušten film i pre nego što smo znali da li će biti uspešan, neke treće nedelje snimanja mi smo pričali o nastvaku. Rekao sam Todu da ovaj lik može da stavi u bilo koji film", rekao je glumac.

Režiser Tod Filips izjavio je da ako se dogovori sa Finiksom može da se uradi samo jedna nastavak, kao i da to u mnogome zavisi od glumca.



"Dogovorili smo se samo da ako bude drugog dela, za šta sada ne postoje planovi, moraće da bude podjednako dobar kao prvi, kao i da radnja mora da bude ozbiljnija, a dok ne budemo sigurni da to možemo nećemo ni pokušavati", rekao je Tod  i dodao da nikada nije planirao da film ima nastavak.

"Jednostavno uradiću ono što Hoakin bude želeo"- rekao je režiser za kraj.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Mondo

Povezane vesti:


>