Style

Ljubav

Najpoznatiji astrolog svih vremena: Tri znaka horoskopa su zaista posebna!

Džun Davitasvili je najpoznatiji astrolog svih vremena. U SSSR-u su je zvali fenomenom! Često se bavila i isceljenjem pa je tako lečila i poznate ljude. Tri znaka horoskopa su zaista posebna! Oni mogu da osvoje ceo svet, tvrdila Džun.

Najpoznatiji astrolog svih vremena: Tri znaka horoskopa su zaista posebna! Svet PlusDžun Davitasvili je bila najpopularnija vidovnjakinja svih vremena. U SSSR-u su je zvali fenomenom. Često se bavila i isceljenjem pa je stoga lečila poznate ljude. Ono što o Džun najviše pamte je njena tvrdnja da su samo tri horoskopska znaka stvarno posebna, te da taj znak imaju ljudi koji mogu da osvoje ceo svet.

Mnogima je pomogla. Kažu da je imala najčudesnije ruke sveta - lečila je teške bolesti, one koje klinike, instituti i medicinski zavodi nisu mogli rešiti. Bila je, kažu ruski mediji, “žena legenda”. U zadnjih nekoliko godina u istoriji Rusije vrlo je teško naći nekoga čija biografija tako povezuje stvarnost i mitove. Lečila je Marčela Mastroianija, Roberta De Nira, slikara Ilju Glazunova, vojsku kremaljskih moćnika, ali sebi nije mogla, ili nije htela, pomoći.

Evo o kojim znacima horoskopa je reč:

Ovan

Život Ovna je poput rolokostera, a sve zbog njihovog posebnog karaktera. Predstavnici ovog horoskopskog znaka, kako je Džun verovala, stalno žele sve odjednom. Ali zaboravljaju da život nije bajka i da nisu u zemlji čuda. Međutim, kombinacija više različitih okolnosti može dati slične rezultate. S druge strane, spremnost Ovna na bilo kakav ishod i žrtvu je ogromna garancija uspeha. Ovaj horoskopski znak je otvoren i iskren, njegovi predstavnici su puni zanimljivih trikova i spremni su da pokušaju da ih primene - uvek je interesantno.
 

Najpoznatiji ruski astrolog: U 2020. godini neviđena sreća očekuje ova 3 znaka!

Lav

Lav je grabežljivac, to jest onaj koji nije samo spreman da uništi sve na svom putu, već i onaj koji zna da čeka. Ako ste dobro upoznati sa čak jednim Lavom, verovatno već znate koliko vešto mogu da čekaju i koliko mogu biti teške njihove strateške igre. Džun je primetila da je njihova sposobnost čekanja ponekad jednostavno neverovatna - to mogu biti godine doslednog i jasnog očekivanja trenutka kada morate da napravite oštar priliv energije, niz aktivnosti i na kraju dobijete zasluženu nagradu.

Istovremeno, Lavovi ne mogu odustati ako nisu uspeli. Oni će smisliti novi plan i krenuti dalje. Sposobnost ovog znaka da preuzme kontrolu nad sobom jednostavno je neverovatan.Ribe

Džun je verovala da je ovaj horoskopski znak svakako podcenjivan, ali uzalud. U početku tihe Ribe, brzo sve savladaju u novom timu, ne vole sporove i nesmetano kreću ka svom cilju.

Uprkos činjenici da Ribe izgledaju zatvoreno, u njihovoj se glavi zapravo događa aktivan misaoni proces. Sve dok se pitate zašto su tako čudne i udaljene, Ribe brzo istražuju celu situaciju i preuzimaju kontrolu nad apsolutno svim. Uvek su jedan korak ispred. Oni znaju kako da deluju krajnje pasivno u periodu kada se drugi svađaju. Oni znaju da zarade novac na način kome nika ne bi palo na pamet - to je veština koju Ribe efikasno koriste.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>