Region

Svet

Region

Serija Dug moru peta epizoda: Zejova smrt odražava se na sve meštane! (VIDEO)

Serija "Dug moru" peta  epizoda, "Odlazak" biće emitovana u nedelju 3. novembra na Super Star kanalu u 21 čas i na RTS-u u ponedeljak 4. novembra sa početkom u 20 časova. Zejova smrt odražava se na sve meštane... Da li je istinita legenda o moru koje uzima žrtve? Da li su za sva dešavanja kriva dva kamena sa znakom slovenskog boga Svaroga ili se razlozi nalaze među ljudima koji čuvaju svoje mračne tajne? 

Serija Dug moru peta epizoda: Zejova smrt odražava se na sve meštane! (VIDEO) PromoU predhodnoj epizodi:

U nastavku kobne noći, Olga razgovara sa Mariškom. Želi da sazna šta znači kad se devojčica rodi sa krvavom posteljicom i da li je ona ukleta. Mariška se seća Olginog rođenja, istog dana kada se Rnjova majka obesila. 

Vidimo da je Olgina majka Svetlana u tom trenutku pristala da podoji bebu Rnja, koji je ostao bez majke. Uznemireni Zejo, posle neprospavane noći, skače sa Nemilog mesta. Pop to krije i insistira da lekar napiše da je uzrok smrti infarkt. Peta epizoda:

Periša odlazi u Tivat, jer u Porto Montenegru ima sastanak sa Ćaletom od kojeg očekuje pomoć. Ali ne očekuje da će se pojaviti i Milutin. Ćale nagovori Milutina da odloži Periši dug. Zejova smrt odražava se na sve meštane.

Izazvani tim šokom i tugom, naši junaci počinju da se bave svojim životima... Renko želi da kaže Anđi da se zaljubio u Juliju, ali ga Anđa preduhitri i kaže da ide, jer među njima je velika razlika u godinama. Ipak, biva srećna kada Renko ipak legne pored nje u krevet. 

Režija: Goran Gajić
Uloge: Dragan Mićanović, Nada Šargin, Ana Lečić, Vule Marković, Branimir Popović, Pavle Popović, Sergej Trifunović, Leon Lučev, Miodrag Krstović, Mišo Obradović, Vesna Trivalić, Mina Sovtić, Bojan Dimitrijević, Stela Ćetković, Bojana Maljević. 

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>