Region

Svet

Jelena Karleuša zaljubljena: Kada sam tužna jedem, tačnije žderem!

Pevačica Jelena Karleuša, koja se pre dva dana pojavila na jednoj prestoničkoj reviji, progovorila je o navodima da se razvodi od supruga Duška Tošića i razlozima zbog kojih je drastično smršala. Zaljubljena je! Kada sam tužna jedem, tačnije žderem- kaže pevačica.

Jelena Karleuša zaljubljena: Kada sam tužna jedem, tačnije žderem! Screenshoot/InstagramNa konstataciju kako je liniju dovela do perfekcije, Jelena Karleuša ističe da je uzrok tome zaljubljenost, a ne preterana briga, kako svi očekuju.

- Kada sam nesrećna, tužna i neraspoložena, ja jedem, tačnije žderem. Kada mršavim, to znači da sam dobro raspoložena ili zaljubljena - priznaje Jelena.

Nametnulo se pitanje ko je Jeleni osvojio srce, a pevačica bez oklevanja priznaje da je u pitanju suprug Duško Tošić.

- U koga bih bila zaljubljena? Ja sam udata žena. Došao mi je muž iz Kine - uz osmeh priznaje Jelena za Srpski telegraf, a kada smo joj postavili pitanje o Ognjenu Vranješu i da li bi mu nekada oprostila to što je plasirao njene porno-fotografije u javnost, Jelena je odgovorila:

- Ko? Ja ne znam ko je to.


Nisam ista osoba od kad je Divna umrla

Jelena Karleuša ove nedelje priznala je da je poslednjih godinu dana previše patila, a da je smrt majke poznate radio-voditeljke Divne Karleuše teško podnela nakon svih problema koje su zajedno prevazilazile.

- Bila je ovo stravična godina za mene. Nadala sam se da će mami biti bolje uz sve što me je snašlo i što su mi zlotvori uradili. Razorila me je Divnina smrt u svakom smislu. Više nikada neću biti ista osoba - rekla je Karleuša za nedeljnik Stori i zaključila da nigde ne bi volela s porodicom da živi na zemaljskoj kugli, osim u svojoj zemlji iako je osuđena da se u rodnoj grudi konstantno i grčevito bori za sebe.

- Moj život u Srbiji, koja mi nikad nije bila majka, život je neželjenog deteta - istakla je Jelena.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs

Povezane vesti:


>