Svet

Region

Urnebesno! Taj film će biti sr*nje, daćemo ga Silvesteru Staloneu!

Terminator ili Rambo i Roki? Legende velikog platna su sada najbolji prijatelji, ali Silvester i Švarceneger su "u ono vreme" bili ozbiljna konkurencija! Urnebesno! Taj film će biti sr*nje, daćemo ga Silvesteru Staloneu!

Urnebesno! Taj film će biti sr*nje, daćemo ga Silvesteru Staloneu! Screenshoot/Instagram
Ljubitelji akcionih filmova uvek su nekako "morali" da biraju između dva mišićava tipa koji su svojim ulogama stvarali legendu.

Obojica imaju tešku životnu priču, obojica su žrtvovala sve da bi uspeli u svetu filma i obojica su poštovani zbog toga. Upravo ti počeci su danas ono o čemu se i Švarceneger i Stalone najviše šale.

Ko ne pamti, podsetićemo da Stalone nije oduvek bio Roki, bio je i policajac u komediji "Stoj ili će moja mama pucati", komedija koja je doživela debakl na blagajnama, ali kojeg se ipak, svi rado sećamo. Mama, koja dolazi da živi sa sinom policajcem, a onda mu, s vešom, oriba i službeni pištolj?
 

Istina o aferi Harija Queberta! Serija koju ćete želeti da pogledate ponovo! (VIDEO) 

Kako je Stalone uopšte snimio ovaj film? Zahvaljujući Arnoldu Švarcenegeru koji ga je zeznuo!

Nekadašnji guverner Kalifornije gostovao je u emisiji Džimija Kimela i otkrio da je scenario bio prvo poslat njemu.

"Pročitao sam ga i rekao 'ovo je sr*nje!', nema šanse to da snimim. Tada su producenti zvali Slaja. Pozvao me je jedan dan i pitao, 'ej, da li su tebi nudili da snimiš 'Stoj ili će moja mama pucati'. Rekao sam 'da, razmišljam da prihvatim ponudu'. Istog trenutka je prekinuo vezu i pozvao producente i rekao 'prihvatam".

Pogledajte snimak gostovanja, koje je sad na svom Instagramu objavila zvezda filma lično - Silvester Stalone! Pogledajte i poruku koju mu je poslao posle toga...

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Mondo

Povezane vesti:


>