Region

Svet

Jelena Karleša ljuta: Bagro, ovolika mržnja mora kad -tad da vam se vrati!

Nova drama! Pevačica Jelena Karleuša je ljuta zbog natpisa o njenom razvodu sa Duškom Tošićem i podeli imovine. Bagro, ovolika mržnja i želja da se naudi mojoj porodici mora kad -tad da vam se vrati! Pa imate i vi decu! Karma je čudo!

Jelena Karleša ljuta: Bagro, ovolika mržnja mora kad -tad da vam se vrati! Screenshoot/Instagram



Vest da su Jelena Karleuša i Duško Tošić postigli dogovor o razvodu braka još pre nekoliko nedelja, kao i da bi njihov zvaničan rastanak trebalo da se dogodi za mesec dana, u popularnoj pevačici izazvala je gnev, te je morala u svom stilu da odgovori novinarima jednog tabloida koji su ovu informaciju ekskluzivno objavili u svom listu. U tekstu se navode i detalji oko podele zajedničke imovine pevačice i fudbalera.

Na sve to "mala od skandala" odgovorila je na insta-storiju:

"Već 11 meseci pokušavaju da mi unište porodicu. Toliku otvorenu želju i mržnju u životu nisam videla! Otvoreno, bez blama! Pa kad 11 meseci nisu uspeli, a svojski su se trudili, otišli su korak dalje - Oni su me "razveli", podelili imovinu i dodelili alimentaciju i to sve dok se moj suprug nalazi na drugom kraju sveta! Bagro, ovolika mržnja i želja da se naudi mojoj porodici mora kad -tad da vam se vrati! Pa imate i vi decu! Karma je čudo! Samo polako... "- napisala je Karleuša i objavila selfi sa Duškom.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>