Zadruga

Parovi

Zola na meti: Da li ti namerno ugrožavaš zdravlje Miljane Kulić ili si glup?

Miljana Kulić je zatrudnela pre rijalitija "Zadruga 3" sa svojim dečkom koji je insistirao da mu ona rodi dete. Zadrugari su sinoć odgovarali na pitanja! Lazar Čolić Zola na meti gledalaca! Da li ti namerno ugrožavaš zdravlje Miljane Kulić ili si glup?

Zola na meti: Da li ti namerno ugrožavaš zdravlje Miljane Kulić ili si glup? Screenshoot/Youtube




Miljana Kulić je ipak poslušala savet majke Marije Kulić i uradila kiretažu. Nakon intervencije, Zola je Miljanu odvukao u krevet gde su imali odnose, zbog čega je Kulićeva mogla i sepsu da dobije.

- Reci nam Zola da li si ti normalan momak? Marija vam je lepo objasnila da ne smete imati odnos da bi Miljana sačuvala zdravlje. I pored toga, vi ste imali odmah odnos. Da li ti namerno ugrožavaš zdravlje Miljani ili si ti glup - glasilo je pitanje.

- Nije istina da smo odmah imali odnos posle kiretaže, imali smo posle 48 sati. Doktor je rekao Miljani da možemo imati posle tri dana, a Marija je uporno govorila da možemo imati nakon deset dana - odgovorio je Zola, i time demantovao da je moglo doći do sepse.

"Ja sam htela da imamo se*s! Meni su svađta ovde govorili i kada mi je najteže, najjača sam! Ja sam plakala i preplakala! Ali, ja imam nalete strasti prema njemu, kad god legnem pored njega, želim to! Sve što bih radila napolju, ja radim ovde!" - branila ga je Miljana.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>