Zadruga

Parovi

Mina Vrbaški lomila stvari na imanju, pobacala sve bez milosti, grebala Vladimira! (VIDEO)

Maja Marinković i Vladimir Tomović su se večeras zbližili u kazinu, što je zasmetalo Mini, koja je odmah počela da ljubomoriše. Mina Vrbaški lomila stvari na imanju, pobacala sve bez milosti, grebala Vladimira Tomovića! Incident jedva sprečio Janjuš!

Mina Vrbaški lomila stvari na imanju, pobacala sve bez milosti, grebala Vladimira! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Maja Marinković i Vladimir Tomović su se večeras zbližili u kazinu, što je zasmetalo Mini Vrbaški, koja je odmah počela da ljubomoriše. Mina je odmah istrčala iz kazina i zamerila Janjušu što se kladio sa Majom da će ona biti sa Tomovićem.

- Prijatelju, dobio si opkladu - poručio je Vladimir Janjušu.

- Radite šta hoćete, sklonite mi se. Što se ona ljuti? Na mene? - bio je šokiran Janjuš, a zatim su se obojica uputili ka pabu gde je Mina otišla.

- Šta sam ja kriv? Jedi, bre, g*vna - poručio je Janjuš Mini.

- Ti si taj koji je potencirao - rekla je Mina Janjušu, pa počela da histeriše Tomoviću: Što radiš kada znaš da me ovo boli? Znaš da te volim i da sam zaljubljena u tebe. Ti mene ubijaš.

Mina je počela da lomi stvari po pabu, a zatim istrčala u dvorište, gde joj je Tomović poručio da ne želi takve scene i rekao joj da nema pravo da ljubomoriše zbog toga što ste drugovi.

"Moji su u pravu bili, nikakav kontakt. Grebe me, udara me pesnicama. Završili smo kontakt do kraja života" - rekao je Vladimir zadrugarima okupljenim oko njega.






Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>