Region

Svet

Region

Nove Kamiondžije stižu na male ekrane! Vozi, kume!

"RTS" i "Telekom Srbija", kako su preneli domaći mediji, privode kraju snimanje serije pod nazivom "Vozi, kume" , a ovaj projekat je svojevrsni nastavak kultne serije "Kamiondžije" , u čijim će se glavnim ulogama naći glumci Nenad Jezdić i Tihomir Stanić. Nove Kamiondžije stižu na male ekrane!

Nove Kamiondžije stižu na male ekrane! Vozi, kume! Screenshoot/InstagramU seriji "Kamiondžije" gledaoci su imali prilike da uživaju u ulogama Paje i Jareta, odnosno Pavla Vuisića i Miodraga Petrovića Čkalje, a ovoga puta ih menjaju već pomenuti glumci Nenad Jezdić i Tihomir Stanić.

Srpski scenarista Gordan Mihić navodno je pre svoje smrti napisao dvanaest epizoda za nastavak "Kamiondžija", a "RTS" je sada odlučio da ostvari ovaj projekat, koji će prema rečima Tihomira Stanića biti gotov na proleće.

- Istina je da ja imam jednu od glavnih uloga i istina je da se ta serija snima. Serija bi trebalo da se emituje na proleće naredne godine - izjavio je glumac za "Blic".Ovaj projekat je potvrđen i na sajtovima "Vikipedije" , gde se rimejk kultne serije navodi za početak 2020. godine.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Blic

Povezane vesti:


>