Zadruga

Parovi

Miljana Kulić u kritičnom stanju nakon što je prokrvarila?! (VIDEO)

Miljana je sinoć zbog jakih bolova, tražila da izađe napolje. Marija Kulić je usred emisije uletela uznemirena u Belu kuću jer je bila zabrinuta za zdravlje svoje ćerke kojoj se slošilo. Miljana Kulić u kritičnom stanju nakon što je prokrvarila?!

Miljana Kulić u kritičnom stanju nakon što je prokrvarila?! (VIDEO) Screenshoot/Video"Molim te Milane, mogu li da napustim emisiju, strašno sam počela da krvarim, glava me boli i stomak mnogo" - rekla je ona, a Milan joj je dao dozvolu da izađe.

Podsećamo da je Miljana pre tri dana imala abortus, a odmah nakon toga i odnose sa Lazarom Čolićem Zolom, što je strogo zabranjeno.

- Želim da se obratim velikoj šefici, da me hitno, momentalno izvede, jer je Miljani d-dimer pet puta uvećan, ima tromb u sebi, hteli su da je ostave u bolnici, ali su je pustili. Hoću da izađem da vidim o čemu se radi! Uznemirana sam! - govorila je Marija.

"Rekli su da je to samo malo povišeno zbog stresova." - rekao je Lazar Čolić Zola, ali je Marija ostajala zabrinuta, govoreći da sumnja u zdravstveno stanje svoje ćerke. Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u videu. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>