Region

Svet

Otkazao nastupe! Sloba Radanović peva na svadbi Veljka Ražnatovića!

Mladi pevač Sloba Radanović pohvalio se prijateljima da je dobio poziv da 24. novembra ove godine peva na svadbi sina Cece Ražnatović, Veljka Ražnatovića i prelepe Bogdane iz bogate preduzetničke porodice Rodić. Zbog toga je otkazao sve nastupe.

Otkazao nastupe! Sloba Radanović peva na svadbi Veljka Ražnatovića! Screenshoot/Instagram



Sloba Radanović je istakao da je presrećan što će biti jedan od glavnih pevača na veselju koje izaziva pažnju čitavog regiona.

- Sloba je ushićen što su ga Ceca i Veljko zvali da peva na Veljkovoj gala svadbi, koja će biti održana u elitnom beogradskom hotelu. On prosto obožava Cecu i za njega je to bio poziv koji se ne odbija iako je tog dana trebalo da peva u jednom klubu. Sloba nije morao da kontaktira ni sa svojim menadžerom, već je bez njega rekao da će mu biti čast da ulepša slavlje u poznatoj porodici - kaže izvor Srpskog telegrafa blizak pevaču.

Zbog angažmana kod Ražnatovića, Sloba još više vodi računa o ishrani i trenira kako bi na svadbi bio u top-formi jer je svestan da će neprestano da sevaju blicevi foto-aparata i da snimaju kamere, kao i da će slike od tog dana biti objavljene na portalima i okolnih zemalja.



Poznato je da će se Bogdanino i Veljkovo crkveno venčanje održati u Hramu Svetog Save, kao i da će se slavlje nastaviti u luksuznom beogradskom hotelu. U porodicama Rodić i Ražnatović uveliko su pripreme u toku i prave se spiskovi zvanica, kojih će biti oko 500, prema prvom dogovoru. Uz Radanovića, koji je popularnost stekao u rijaliitiju "Zadruga", pevaće i temperamentna Aleksandra Mladenović, koja je rekla da je spremna da mladencima i njihovim gostima ispuni sve muzičke želje budući da je Ceca oduvek njen uzor i da su iste gore list, te da su njihove familije u Žitorađi u odličnim prijateljskim odnosima. Poznato je i da je Sloba miljenik Cece Ražnatović još od takmičenja za Pinkovu zvezdu, kad a ga je otvoreno podržavala zbog izuzetnih glasovnih sposobnosti i lepih manira.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Srpski telegraf

Povezane vesti:


>