Zadruga

Parovi

Ermina Pašović, devojka Baneta Čolaka, odmah oplela po Ivani Krunić! (VIDEO)

Mnogo puta je pominjana u Beloj kući! Nova učesnica rijalitija "Zadruga 3" Ermina Pašović, devojka Baneta Čolaka, odmah oplela po Ivani Krunić! Nju krivim za sve, fali joj daska u glavi! Moj prijatelj je Gagi, poznajem Matoru i Zolu. Neću da se petljam u Zolinu priču, imam dovoljno svojih stvari da raskrčim.

Ermina Pašović, devojka Baneta Čolaka, odmah oplela po Ivani Krunić! (VIDEO) Screenshoot/Instagram




Nova učesnica "Zadruge 3" od večeras je Ermina Pašović, devojka koja je mnogo puta pominjana u Beloj kući kao lepša polovina Baneta Čolaka. Ermina je ušla u studio kod Dušice Jakovljević odmah posle Marijane Zonjić, koja večeras takođe postaje ravnopravna učesnica "Zadruge 3".

"Nervirala sam se... Još nisam bivša, možda ću biti... Vreme će pokazati svoje. On nikako ne može da pretpostavi, on je pokušavao da me obradi da uđem sa njim od početka, ja nisam bila za to. Nisam dozvoljavala da se moje pravo ime spominje, već sam rekla da me zove Jovanka, ali Bora je bio brz i ispričao je Mići sve što treba. Bane će biti šokiran, on očekuje Zerinu." - rekla je Pašovićeva.

Dušica je upitala kakav će odnos Banetova devojka imati prema Ivani Krunić, sa kojom je Čolak otpočeo neku vrstu romanse u Beloj kući.

"Divan odnos će imati, sve što bude trebalo Ivani neka se obrati njoj." - dobacila je Marijana.

"Nju krivim, ona je bila upućena u sve, čitala je čestitke. On ju je savetovao kako da napravi karijeru, a onda je ona odmah ostavila dečka, tri dana kasnije je rekla da se zaljubila u njega, dva dana kasnije je poljubila Tomovića. Ja sam njemu putem čestitke poručila da naš dogovor stoji, da ja znam da je to rijaliti, da može da se mazi, grli i tako dalje. Imali smo šifru - prsten, da ako se zaljubi u nju da skine prsten, ali nije skinuo. Dozvolu je imao za sve sem odnosa, to je bila granica i to mi je obećao. To je rijaliti, on mora da vrti priču. Slala sam mu signale, da smanji strasti, 10 meseci je tu. Ali on nije glup, on kad je čuo da se moj identitet saznao, on je još više to forsirao." - rekla je Ermina, a zatim dodala da se ni u čije priče i rasprave neće mešati:

"Mene niko ne interesuje, neću da tražim unutra prijatelja. Moj prijatelj je Gagi, poznajem Matoru i Zolu. Neću da se petljam u Zolinu priču, imam dovoljno svojih stvari da raskrčim. Vladimira Tomovića znam dugo, poznajem ga preko našeg sporta, preko pasa." - navela je ona.
 

Iz rijalitija Zadruga 3 izbačen je Darko Spejko! Nije imao svoj stav! (VIDEO)



"Bane je ostavio novac meni i njegovoj mami za stvari, za rođendan. Poklon od mene je bio šolja i lutka na naduvavanje. On mene ne koristi apsolutno. On je meni donosio poklone, ja to za moje 32. godine to nisam doživela. Ja sam njega odbijala sigurno tri nedelje. Ja Ivanu ne smatram ozbiljno, ona je glumica i smatram da je ona zaljubljena u Vladimira. Mislim da njoj fali neka daska u glavi." - zaključila je nova zadrugarka.




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>