Region

Svet

Region

Serija Dug moru četvrta epizoda: Nastavak kobne noći! (VIDEO)

Serija "Dug moru" četvrta  epizoda, "Ogrlica" biće emitovana u nedelju 27. oktobra na Super Star kanalu u 21 čas i na RTS-u u ponedeljak 28. oktobra sa početkom u 20 časova. Da li je istinita legenda o moru koje uzima žrtve? Da li su za sva dešavanja kriva dva kamena sa znakom slovenskog boga Svaroga ili se razlozi nalaze među ljudima koji čuvaju svoje mračne tajne? Nastavak kobne noći...

Serija Dug moru četvrta epizoda: Nastavak kobne noći! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeU predhodnoj epizodi:

Pop i Zejo u šetnji nailaze na Đorđa kojeg Zejo ničim izazvano napada. Đorđe, već rastrojen, čini ono zbog čega je i došao: pokuša da se ubije. Bota, u želji da pomogne Popu odvodi Zeja u Tivat, da ga smiri. Zejo se prvi put nalazi u noćnom klubu i pleše sa privlačnom devojkom. Rnjo se sastaje sa Sikimom i Ćuntom, lokalnim kriminalcima i biva optužen da je ukrao jedan paket robe. Olga je veoma uznemirena Rnjovim nestankom. Na porodičnu večeru dovodi stranca Đorđa, da bi nervirala oca. Četvrta epizoda:

U nastavku kobne noći, Olga razgovara sa Mariškom. Želi da sazna šta znači kad se devojčica rodi sa krvavom posteljicom i da li je ona ukleta. Mariška se seća Olginog rođenja, istog dana kada se Rnjova majka obesila. 

Vidimo da je Olgina majka Svetlana u tom trenutku pristala da podoji bebu Rnja, koji je ostao bez majke. Uznemireni Zejo, posle neprospavane noći, skače sa Nemilog mesta. Pop to krije i insistira da lekar napiše da je uzrok smrti infarkt. 


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>