Region

Svet

Dragana Tripić nije otplaćivala kredit banci pune tri godine!

Novinarka nije mogla da otplati ogroman dug za stan, a banka ga je dva puta bezuspešno prodavala. Dragana Tripić nije otplaćivala kredit banci pune tri godine, a mesečna rata je dostigla do 850 švajcarskih franaka.

Dragana Tripić nije otplaćivala kredit banci pune tri godine! Screenshoot/Youtube



Prema našim informacijama, zbog gomilanja dugovanja mesečna rata za stan koji je Dragana Tripić kupila 2008. godine za 50.000 evra je dostizala i do 850 švajcarskih franaka.

"Banka nije tolerisala dugovanja, te je dva puta organizovala licitaciju tokom 2016. i 2017. godine. Prodaja, međutim, nije uspela, pa je i Dragana, mimo banke, pokušavala da nađe kupca, ali bezuspešno", kaže izvor za Blic.

Dragana Tripić je nedavno prihvatila Lex i zahvaljujući konverziji kredita u evro, njena rata je smanjena na 300 franaka.

"Na prvi pogled to je trebalo da bude značajno olakšanje, ali očigledno ne i dovoljno s obzirom na to da se patnja i finansijsko iscprvljivanje, koje kod ovih kredita traje duže od decenije, ispravi i problem trajno reši", kaže sagovornik.

Podsetimo, Novinarka Dragana Tripić (58) pronađena je mrtva u stanu u Mirijevu, a telo novinarke, koja se prema pisanju portala "Pink.rs" obesila, pronašla je njena ćerka.

Dragana Tripić bila je dugogodišnja novinarka, a karijeru je gradila u brojnim medijskim kućama u Srbiji.

Često je gostovala u različitim zabavnim emisijama i šou programima, a publika je godinama imala priliku da je gleda kao člana novinarskog žirija u takmičenju "Zvezde Granda".

Godine 2011. oprobala se kao učesnica rijaliti šou programa "Dvor" koji se emitovao na TV "Pink".



Drhtavim glasom i sa tugom, majka Novaka Đokovića Dijana Đoković izjavila je da ju je vest o smrti novinarke Dragane Tripić neizmerno pogodila. Njih dve su bile prijateljice, ali joj novinarka nikada nije rekla da ima neki problem. Dijana žali što se bilo kome Dragana nije požalila jer bi joj sigurno neko pomogao.

- Malopre sam pročitala vest i šokirala sam se. Poslednjih godinu dana se nismo tako često čule, bile smo na nekoj prepisci poslednji put. Zaista nisam znala da je imala neki problem zbog kojeg bi učinili to što jeste. Žao mi što, ako je imala probleme što ih nije podelila sa nekim, jer sam sigurna da bi joj neko pomogao - kaže Dijana i dodaje:

- Bila je uvek radosna i vesela, spremna za šalu. Bila je žena puna života. Nisam znala da je bilo šta mučilo, to se nije moglo primetiti na njoj ali sada je kasno - rekla je Dijana.

Đokovićeva kaže da je Dragana sa njom delila samo lepe vesti.

- Nikada se nije žalila. Bila je presrećna kada je postala baka, tada mi se pohvalila - rekla je gospođa Đoković.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Blic

Povezane vesti:


>