Region

Svet

Region

Rediteljski prvenac Gordana Kičića - Realna priča! (VIDEO)

Rediteljski prvenac Gordana Kičića "Realna priča" prati glumca Veljka Radisavljevića (Gordan Kičić), koji ima utisak da se ceo svemir urotio protiv njega. U iščekivanju velike uloge za koju veruje da će rešiti sve njegove probleme, Veljko počinje da gubi osećaj za realnost.

Rediteljski prvenac Gordana Kičića - Realna priča! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeGlavni junak misli da je hodajući problem i čvrsto veruje da sav nesklad stvaraju ljudi oko njega, zbog čega često upada u komične sukobe sa prijateljima, porodicom, kolegama, pa čak i slučajnim prolaznicima.

U iščekivanju velike uloge za koju veruje da će rešiti sve njegove probleme, Veljko počinje da gubi osećaj za realnost.

Priča prati bračni par i dete koje se suočava sa mogućim razvodom roditelja, a u pitanju je melodrama sa elementima humora.

"Kako sam se po prvi put istovremeno našao u ulozi glumca, reditelja i producenta, bila mi je veoma važna saradnja sa kolegama, i moram priznati da smo film 'Realna priča' snimali na obostrano zadovoljstvo. Veoma sam zahvalan kolegama koji su imali sluha da isprate tekst i moju rediteljsku zamisao", kaže Kičić.
 

Film Dnevnik Diane Budisavljević: O ženi koja je spasla 10.000 mališana! (VIDEO)

On otkriva da mu je najvažnija bila dobra saradnja sa kolegama, glumicom Ninom Janković koja igra njegovu suprugu u filmu, kao i ostalom glumačkom ekipom, pre svega dugogodišnjim prijateljima sa kojima deli kadrove, a to su: Nebojša Cile Ilić, Branimir Brstina, Katarina Gojković, Vojin Ćetković, Dejan Lutkić, Gorica Popović, Svetozar Cvetković i Nenad Jezdić.

Svečana beogradska premijera filma "Realna priča" zakazana je za 12. novembar u Sava centru, a od 14. novembra naći će se na repertoaru bioskopa širom Srbije i regiona.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE

Viber

Autor: O.J
Izvor: Mondo

Povezane vesti:


>