Zadruga

Parovi

Žestok okršaj u rijalitiju Zadruga 3: Vladimir Tomović nasrnuo na Đoganija!

U toku protekle noći, došlo je do žestokog sukoba u zmeđu Vladimira Tomovića i Gagija Đoganija. Sve je počelo tako što je Tomović prozivao Gagija govreći da on ništa nije prikazao u rijalitiju. Žestok okršaj u rijalitiju "Zadruga 3"! Vladimir Tomović nasrnuo na Đoganija! 

Žestok okršaj u rijalitiju Zadruga 3: Vladimir Tomović nasrnuo na Đoganija! Screenshoot/Youtube- Šta si ti pokazao? Ljudi vide i čuju šta se dešava ovde. Ti sediš kao hipnotisan za stolom. Tumaraš od terapije do terapije ovde! Bedo ljudska! Ako poistovećujete Lunine i Gagijeve fanove, onda ste u problemu! Da je meni urađeno u ovom rijalitiju šta je tebi urađeno, znaš šta bih uradio! Tebi je ovde ćerka vređana sto puta, ti si kao p**ka sedeo ovde. Pokaži da si čovek, brani porodicu! Brani porodicu! Nemoj ti meni da sednem! Nemoj ti meni mrš! - vikao je Vladimir Tomović, a na kraju je nasrnuo na Gagija.

Denser je tom prilikom sa klupe pao na pod, a zadrugari su brzo reagovali, i odvukli Tomovića iz kuće. Mnogi su tvrdili da je u gužvi Vladimir udario Gagija.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>