Region

Svet

Poznata novinarka Dragana Tripić izvršila samoubistvo!

Dragana Tripić, poznata novinarka izvršila je samoubistvo u stanu u beogradskom naselju Mirijevo. Telo 58-godišnje žene, koja se obesila, pronašla je njena ćerka. Godine 2011. oprobala se kao učesnica rijaliti šou programa "Dvor" koji se emitovao na televiziji Pink.

Poznata novinarka Dragana Tripić izvršila samoubistvo! Screenshoot/YoutubeKako prenose mediji, njena majka kaže da je Dragana Tripić bila depresivna zbog posla i kredita. Njena poslednja objava na Twiteru odnosila se upravo na borbu korisnika kredita u švajacarcima sa bankama.

Javnost je zna kao snažnu ženu bez dlake na jeziku

Dragana Tripić je rođena 16. maja 1961 godine. Dugi niz godina uspešno se bavila novinarstvom. Popularnost je stekla kao član žirija u "Zvezdama Granda". Pokazala se kao vrlo oštra prema takmičarima. Bila je direktna, bez dlake na jeziku i odavala je utisak jake žene koja ne preza ni od čega. Upravo zbog toga, za kratko vreme postala je omiljena publici.

Rođena je u Bosni i više od 20 godina živi u Beogradu. Govorila je kako je se ljudi plaše i kako ima veliko srce. Bila je samohrana majka, a iza sebe je ostavila ćerku.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>