Region

Svet

Majka Kije Kockar moli Slobu: Pomozi joj, nemoj da ode u zatvor!

Nakon incidenta koji se dogodio prošle nedelje, kada je Kristina Kija Kockar navodno usred noći upala bivšem suprugu Slobi Radanoviću u stan, gde je došlo do fizičkog i verbalnog obračuna, a potom i njenih pretnji, oboje su zatajili. Majka Kije Kockar moli Slobu: Pomozi joj, nemoj da ode u zatvor!

Majka Kije Kockar moli Slobu: Pomozi joj, nemoj da ode u zatvor! Screenshoot/InstagramSloba Radanović je Kiju Kockar prvo prijavio za nasilje, a ubrzo je u medijima sve demantovao. Pozadina njegove odluke krije se u Kijinom uslovu da to uradi, inače će ona pustiti u javnost njihove intimne slike i kompromitujuće snimke.

Kako piše Kurir,  pevačicina pretnja njihovom intimom nije jedini razlog zbog kojeg je Sloba promenio iskaz. Tome je kumovala i majka pobednice "Zadruge 1", Nadica, koja je zvala Radanovića telefonom i preklinjala ga da zaštiti njeno dete.

- Oboje ste prenaglili. Nije trebalo da dođe do toga, ali šta je tu je. Ti znaš da Kija ne misli loše. Molim te, pomozi joj i nemoj da ideš dalje. Ostavite sve iza sebe, porekni sve za medije. Moram da je zaštitim. Znam da si ljut, ali smiluj se, nemoj da završi u zatvoru zbog gluposti i vaše burne reakcije - molila je Kijina majka Slobu telefonom.

Nadica nije mogla da dozvoli da se Kristini nešto loše desi, a uz to je zabrinuta da njeno dete ne bude okarakterisano kao nasilnik.

- Stvar je preuzela u svoje ruke. Preklinjala je Slobodana da zaštiti Kiju i da skroje zajedničku priču za javnost. Kristina prvo nije odobravala majci da ga zove, jer je smatrala da je to suludo, ali na kraju je poslušala. Radanović poštuje bivšu taštu i pokušavao je da vodi smiren razgovor. Međutim, bilo je sa obe strane malo vike i dreke. U suštini, uspeli su da se dogovore, pa ćemo videti dokle će to ići - komentariše dobro obavešteni izvor.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Kurir


>