Region

Svet

Aleksandra Prijović otkrila šokantne detalje! Nudili su joj novac za se*s!

O životu popularne pevačice Aleksandre Prijović već je mnogo toga poznato, međutim, ona je sada odlučila da otvori sve karte i otkrije do sada nepoznate detalje. Ona je priznala da se njena majka odrekla svega da bi Aleksandra sada bila ono što jeste. Takođe je otkrila i da je na sebi radila četiri estetske korekcije, a ne tri kao što se do sada nagađalo. Aleksandra Prijović otkrila šokantne detalje! Nudili su joj novac za se*s!

Aleksandra Prijović otkrila šokantne detalje! Nudili su joj novac za se*s! Screenshoot/Instagram



Aleksandra je takođe dodala da je bila veoma tužna kada su joj se roditelji razveli, a da joj je najteže palo kada je ostala bez deke, koji je nedavno preminuo.

"Definitivno najteži trenutak, to je bilo pre tri meseca." - rekla je Prijovićka kroz suze.

Na pitanje da li strahuje da će je njen suprug Filip Živojinović ostaviti, Prija je slagala, te je rekla da nema taj strah, a onda je priznala da ipak nije bila iskrena.

 

"Mislim da svako ima strah da ostane bez nekog koga voli. Ja ne sumnjam u njega, ali opet kažem, nikad se ne zna u životu. Kao svako ko voli nekog, i ja isto tako ne bih volela da ostanem bez njega." - navela je pevačica tokom poligrafskog ispitivanja.

Aleksandra Prijović je ovom prilikom otkrila i da je dobijala raznorazne nepristojne ponude, te da su joj pojedinci nudili čak i novac u zamenu za s*ks.

"Nije mi niko direktno nudio, nisam imala takvih ponuda, ali da je bilo priča nekih i da je to dolazilo do mene... "- objasnila je Prija.

Pevačica je otkrila i da joj se udvarao oženjeni pevač pre nekoliko godina, dok još nije stupila u emotivni odnos sa Živojinovićem.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Blic

Povezane vesti:


>