Region

Svet

Gola devojka Peđe D Boja

Naša teniserka i devojka poznatog muzičara Peđe D Boja Karolina Jovanović, slikala se pre par godina za naslovnu stranu "Plejboja". Prema njenim rečima na takav potez je naterala njena majka, koja je pozvala redakciju ovog magazina i predložila im da se njena ćerka obnaži pred objektivom njihovog fotoaparata.

Gola devojka Peđe D Boja



"Jedno veče sam se vraćala sa treninga, kada su me pozvali iz ''Plejboja“ u želji da ugovore termin za slikanje. Tu sam se potpuno zbunila, ali kada sam došla kući, mama mi je rekla da se čula s njima i da bi to mogla da bude dobra prilika da ''podignem prašinu“. Imala sam ponude i od drugih časopisa, ali sam se odlučila za ''Plejboj“ - rekla je Karolina u intervjuu za ovaj magazin i dodala:

"Dugo sam se razmišljala da li da to stvarno uradim zbog mentaliteta ljudi sa Balkana, koji ne gledaju blagonaklono na to, a ipak se pokazao kao pravi potez. U mom Nišu svi su oduševljeni fotografijama", izjavila je Karolina.



Karolina se trenutno sa svojim dečkom nalazi u reality showu "Parovi", a intresantno je da je i u ovaj reality ušla po nagovoru svoje majke, koja smatra da pojavljivanje u ovakvom show programu njenoj ćerki može da pomogne u karijeri.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>