Zadruga

Parovi

Osman je otkrio da su njegov sin Stefan i Luna razmenjivali nežnosti!

Osman Karić, otac Stefana Karića, učesnika "Zadruge 3", u poslednjem intervjuu ispričao je zbog čega je prestao da podržava Lunu Đogani, iako joj je bio i više nego strastvena podrška tokom trajanja prve sezone spomenutog rijalitija. Osman je otkrio da su njegov sin Stefan i Luna razmenjivali nežnosti!

Osman je otkrio da su njegov sin Stefan i Luna razmenjivali nežnosti! Screenshoot/InstagramNa početku razgovora, on je istakao da je "čovek trenutka", te da Lunu Đogani "niti voli niti mrzi", nego da njegova podrška zavisi od njenih postupaka.

-Ona je čak bila i u mojoj kući. Tada mi je obećala da neće ulaziti u rijalitije. Posle toga me je razočarala kada je počela da se zabavlja sa Markom Miljkovićem, pa onda ona kupatila i tuš-kabine... U "Zadruzi 2" je bila još i gora nego u prvom serijalu!

Osman je podvukao da je uveren u to da Marko nema osećanja prema Luni, a potom se osvrnuo i na Anabelu Bukvu.

- Sa Anabelom sam bio u kontaktu do polovine "Zadruge 2", a onda smo prekinuli kontakt. Nismo se svađali, samo smo prestali da se dopisujemo.

Na kraju razgovora, Karić je otkrio da su njegov sin Stefan i Đoganijeva razmenjivali nežnosti.

Ne bih pričao o tome. Moja neka saznanja su da je došlo do poljupca, a da li sam u pravu ili nisam, to samo oni znaju. Kad Stefan izađe iz rijalitija, pitajte njega, mada on ne govori ništa, kao zatvorena knjiga je.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Telegraf

Povezane vesti:


>