Zadruga

Parovi

Vladimir Tomović ima nekoga ko ga čeka napolju! U pitanju je Sara Reljić!

Vladimir Tomović ima nekoga ko ga čeka napolju! U pitanju je Sara Reljić! Naime, dobro obavešteni izvori tvrde da su upravo Sara i Vladimir napravili dogovor pred njegov ulazak u "Zadrugu" i da sve ovo što Tomović radi je deo njegove i Reljićeve igre.

Vladimir Tomović ima nekoga ko ga čeka napolju! U pitanju je Sara Reljić! Screenshoot/Instagram"Vladimir i Sara su zajedno od jula meseca. Komunikaciju su počeli preko Instagrama, ali su se brzo zbližili. Ona je bila nekoliko puta kod njega u Crnoj Gori, gde je upoznala njegovu porodicu, a isto je učinio i on. Kada ga je produkcija pozvala za učešće u "Zadruzi", on je nagovarao i Saru da pođe sa njim, ali ona nije želela. Zajedno su se dogovorili da je najbolje da Vladimir u rijalitiju promeni što više devojaka, to jest da mu je to sigurni put do finala. Ono što je čudno jeste da Sara uopšte nije ljuta na njega iako je on do sada bio sa četiri devojke, a sa Minom Vrbaški redovno ima seks. Na to oboje gledaju kao na zadatak, a sve u cilju da dobiju pare od prve nagrade, koju Tomović, po svemu sudeći, tipuje." - završava priču izvor.

U prilog informacijama do kojih smo došli govore i Vladimirove izjave u rijalitiju, gde je više puta rekao kako ga napolju čeka neko do koga mu je jako stalo i kako je neko od te devojke mnogo blizak ušao sa njim u rijalitiji. Time je Tomović samo potvrdio da je sa Reljićkom, pošto je i njen rođeni brat Filip Reljić u rijalitiju.

"Napolju me čeka jedna devojka do koje mi je stalo. Postojala je mogućnost da i ona uđe u rijaliti, ali zbog posla nije mogla. Ušao je neko njoj blizak. Voleo bih da me čeka napolju. Mi smo se dogovorili da me čeka ako ja nešto ne userem, osim onoga za šta smo se dogovorili da smem."- rekao je Vladimir tokom odgovora na pitanje novinara.

U želji da proverimo navode do kojih smo došli, pitali smo Saru da li joj smeta Vladimirovo ponašanje u "Zadruzi" i u kakvom su oni odnosu.

"Neka on radi šta god hoće. Ja sa njim do sada nisam bila, ali nikada ne reci nikad." - bila je tajanstvena Reljićka u svom odgovoru.

Podsećanja radi, Sara je tokom prve "Zadruge" bila u vezi sa Vladanom Vojnovićem Vojketom, dok je Vladimir Tomović u "Zadruzi 2" osvojio srce Stanije Dobrojević. Obe veze po izlasku iz rijalitija su pukle, a da li će ova veza opstati, ostaje da se vidi.


Vladimir promovisao Sarinu pesmu na Instagramu!

Da su Sara Reljić i Vladimir Tomović u bliskom odnosu, govori i činjenica da je po izlasku Sarine nove pesme "Ubijaš me" Vladimir istu šerovao na svom profilu i zamolio pratioce da je poslušaju. Pored toga Sara i Vladimir se prate na ovoj društvenoj mreži.

Tomovićeva majka: Ostavi Minu i ne budi pizda!

Vladimir se danima žalio Velikom Šefu kako mu nedostaje porodica, pa je preksinoć najzad dobio video-poziv i pričao je sa majkom i bratom Vladanom. Tomovićeva majka je bila surovo oštra prema Mini Vrbaški.

- Vladimire, smiri se, batali Minu i ne budi pizda! Nemoj da plačeš, to rade samo pizde - poručila je Tomoviću majka. Nakon što je završio razgovor, želeo je da se osami, ali mu je prišla Mina da ga uteši.


Vladimirov brat: Ona te čeka i dalje napolju!

Vladan je obradovao brata Vladimira kada mu je saopštio da ga devojka i dalje čeka napolju.

- Slušaj sada dobro, svi smo super i nemoj da brineš za nas. Imaš nekoga napolju ko te i dalje čeka, i to dobro utuvi u glavu. Batali igru i budi ono što jesi. Ona se ne ljuti ni zbog čega, sve je dobro - pričao je Vladan svom bratu.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Srpski telegraf

Povezane vesti:


>