Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 21. oktobar 2019. godine!

Dnevna doza Lune! Devica nije nešto rapoložena za ljubav, Bik beži od obaveza... Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 21. oktobar 2019. godine, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 21. oktobar 2019. godine! Svet Plus

Ovan 21.3.- 20.4.

Držaćete se proverene taktike u svemu što budete radili. Razmišljaćete o nekim minulim dešavanjima i bićete nešto osetljiviji nego inače.

LJUBAV
Slobodni mogu biti opčinjeni osobom koja je dosta starija od njih. Oni koji su u vezi, neće biti naročito naklonjeni romantici, za razliku od svog partnera.

POSAO
Danas vas na poslu ne očekuju nikakve trzavice. U tom smislu, moći ćete da se na miru usredsredite na ono što budete radili, međutim, mučiće vas neke neosnovane sumnje.

ZDRAVLJE
Solidnog ste zdravlja.


Bik 21.4.-21.5.

Potrudićete se da nađete što više vremena za ljubav i druženje sa prijateljima. Većina vas će bežati od svakodnevnih obaveza.

LJUBAV
Zauzeti se mogu nadati veseloj atmosferi u ljubavnom odnosu. Slobodnima će se udvarati osoba koju inače često sreću.

POSAO
Na poslu nećete biti naročito vredni, ali to što budete radili uradićete kako treba. Pored toga, odlično ćete se razumeti sa kolegama.

ZDRAVLJE
Osećate se jako dobro.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Na sve načine ćete se truditi da budete omiljeni u društvu, u čemu ćete naročito imati uspeha u večernjim satima.

LJUBAV
Ako ste u vezi, partnera ćete obasipati pažnjom. Slobodni će biti zavodljivi, ali i vrlo zaljubljivi, pa će ovo biti jedan interesantan dan za njih.

POSAO
Bićete vrlo vešti i maštoviti. Vaši saradnici, međutim, ipak neće biti toliko naklonjeni vašem načinu razmišljanja, pa ćete morati da nađete neko kompromisno rešenje.

ZDRAVLJE
Povedite više računa o svom zdravlju.


Rak 22.6. - 22.7.

Trudićete se da budete miroljubivi, tolerantni i pristupačni, čime ćete ostaviti dobar utisak na sve ljude sa kojima danas budete stupili u kontakt.

LJUBAV
Ako ste u vezi, možete imati sitnih razmirica sa voljenom osobom, ali ćete se do uveče pomiriti. Slobodni bi mogli da u tajnosti započnu jednu romansu.

POSAO
Vođeni intuicijom pronalazićete originalne načine na koje biste mogli da ispunite svoje poslovne zamisli i ostvarite veći profit.

ZDRAVLJE
Nemate nikakvih zdravstvenih problema.
 

Ljubavni horoskop za 2020. godinu! Veliki izazovi!Lav 23.7.- 22.8.

Danas vam prijaju samoća, mir i tišina. Ako ste u mogućnosti, posvetite ovaj dan sebi i svom unutrašnjem svetu koji vrvi od sadržaja.

LJUBAV
Ako ste u vezi, ni vi ni vaš partner nećete pokazati preteranu želju da se družite jedno s drugim. Slobodni će moguće razmišljati o bivšoj ljubavi.

POSAO
Na radnom mestu neće baš sve teći po planu. Suočićete se sa nekim poteškoćama koje danas nećete upeti da prevaziđete u celosti.

ZDRAVLJE
Više se odmarajte.


Devica 23.8. - 22.9.

Bićete veseli, radoznali i spremni da malo promenite svoj način razmišljanja, što će iznenaditi mnoge sa kojima danas budete kontaktirali.

LJUBAV
Slobodni neće biti naročito raspoloženi za nove ljubavne doživljaje. Oni koji su u vezi, bolje će se slagati sa partnerom u prvom delu dana.

POSAO
Trudićete se da proširite svoja saznanja kako biste bili što bolji u onome čime se bavite, ali to neće biti sasvim lagan poduhvat.

ZDRAVLJE
Čuvajte se prehlade.
 

Horoskop: Najlepši period u životu i trajaće 5 godina! Da li ste među ovim znakovima?

Svaki znak horoskopa ima srećan broj! Koje su vam šanse da dobijete na lotou?

Vaga 23.9. - 22.10.

Danas će vaša glavna preokupacija biti postizanje veće stabilnosti na polju posla i karijere. Biće vam takođe važno kako vas vaša okolina doživljava.

LJUBAV
Ako ste u vezi, ili braku, između vas i vašeg partnera vladaće napetost. Slobodni mogu početi da se interesuju za kolegu sa posla.

POSAO
Želećete da dokažete svojim saradnicima koliko ne zavisite ni od koga, pa ćete se potruditi da sami savladate sve izazove.

ZDRAVLJE
Prištedite svoju energiju.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Danas ćete svoju energiju usmeriti na postizanje unutrašnjeg mira. Vera i optimizam biće naglašeni, pa će retko šta moći da naruši vaše raspoloženje.

LJUBAV
Ako ste u vezi, vaš odnos sa partnerom biće stabilan, iako mu se danas nećete naročito posvećivati. Slobodni bi mogli da se zainteresuju za nekog ko nije sa ovih prostora.

POSAO
Nećete puno toga konkretnog uraditi što se tiče tekućih problema, ali zato možete razviti dobru poslovnu strategiju za neki budući period.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.


Strelac 21.11.- 21.12.

Bićete ambiciozniji i nastojaćete da se više posvetite ispunjavanju svojih ciljeva. Imaćete puno želja i puno planova kako da ih ostvarite.

LJUBAV
Ako ste u vezi, očekujte obilje strasti u odnosu sa voljenom osobom. Slobodni će privlačiti pažnju okoline, ali će biti i vrlo izbirljivi.

POSAO
Na radnom mestu ćete biti efikasni i imaćete zanimljive ideje koje zasad ipak nećete želeti da podelite sa svojim saradnicima.

ZDRAVLJE
Mogući su različiti stomačni problemi.


Jarac 22.12.- 19.1.

Biće vam važno da oko sebe imate ljude na koje možete da se oslonite. Možete dobiti koristan savet od nekog ko vam je blizak.

LJUBAV
Danas će voljena osoba biti centar vašeg sveta. Slobodni će takođe biti vrlo zainteresovani za ljubavni aspekt svog života. Daće šansu jednom upornom udvaraču.

POSAO
Verovatno ćete biti u prilici da potpišete nov poslovni ugovor, ali vodite računa. Druga strana može imati previsoke zahteve koje nećete tako lako moći da ispunite.

ZDRAVLJE
Unosite više tečnosti.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Okupirani ste postizanjem većih rezultata, pa ćete se u tom duhu boriti sa današnjim izazovima. Trudite se da budete objektivni prema sebi i drugima.

LJUBAV
Sa partnerom ćete voditi ozbiljne razgovore koji će se ticati nekih praktičnih stvari. Slobodni će biti raspoloženi samo za bezazleni flert.

POSAO
Ambiciozni ste i usredsređeni na razvoj svoje karijere. Nećete pogrešiti ako se budete vodili savetima starijih i iskusnijih od vas.

ZDRAVLJE
Ne zanemarujte fizičku aktivnost.


Ribe 20.2.- 20.3.

Dopustićete sebi da uživate u dokolici. Ipak, nećete zanemariti svoje obaveze, pa ćete sebi priuštiti odmor tek kada ispunite sve što vam se nalazi na dnevnom redu.

LJUBAV
Ako ste u vezi, vaš partner može biti zaokupljen poslom, ali mu to nećete zameriti. Slobodne očekuju pozitivne promene na ljubavnom planu.

POSAO
Bićete vredni i odgovorni. Nijedan poslovni zadatak vam neće predstavljati problem, ali se ne može reći da nadređeni danas neće vršiti određeni pritisak na vas.

ZDRAVLJE
Prijaće vam neka promena u ishrani.


MESEČNI HOROSKOP
NEDELJNI HOROSKOP

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>